AV FOR POKKER

Jeg må tale for meget, for der er sket noget meget underligt. Min mund har besluttet, at den næsten ikke kan åbne sig op.

Jeg kan ikke gabe og må tage musebider. Meget underligt, når ens mund “låser sig fast.

Jeg har Googlet lidt på “fastlåst kæbe”. Der står, at kæben kan låse sig, hvis man er meget stresset og presset. Men jeg føler mig slet ikke nogen af delene. Jeg har lige været på den dejligste ferie med min elskede lille familie, og mit arbejde kører på skinner. Så min konklusion må være, at jeg simpelthen taler for meget. Ej, måske er det ikke derfor. Men er der nogle af jer, der ved hvorfor ens kæbe låser sig, og har I nogle gode råd til at slippe af med det? Det er altså ret belastende og jeg har virkelig brug for nogle gode råd.

Måske taler jeg bare for meget 🙂

Du kan skrive dit råd (please) under denne artikel i kommentarfeltet herunder. TAAAAK 😉

16 Comments

 • Charlotte Repholtz siger:

  Den tror jeg, du skal lade en læge hjælpe med, Lu, hvis det er sket før. Mit umiddelbare tip ville prøve enten med et par Ipren eller at smøre lidt Voltaren Gel på. Begge ef muskelafslappende og kan fjerne noget irritation/inflamation. Håber, det går væk 😃😘

  • Louise Dorph Louise Dorph siger:

   Kære Charlotte
   Jeg giver det lige lidt dage, inden jeg tager fat i lægen. Det er jo også en god kur mod flødeboller og højtbelagt smørrebrød :)) Tak for dit svar. Håber alt er godt hos dig 🙂
   Kh. Louise

 • Charlotte siger:

  Jeg får det tit i løbet af natten og nogle gange af flere omgange hvor den så låser op igen. Kan du massere blidt udenpå og lirke lidt fra side til til side og så få den til at give slip. Hvis jeg ikke ved jeg min er låst og jeg bare lukker munden op giver det et smæld og så er jeg fri. Men det er så ubehageligt. Håbet snart din løsner sig 🙏🏻

  • Louise Dorph Louise Dorph siger:

   Kære Charlotte
   Det lyder ret ubehageligt, at du kan løsne det med et smæld. Jeg må prøve at lirke lidt. Men det gør møg ondt, så jeg er lidt bange for at lirke for meget.
   Kh. Louise

 • Lene bertung siger:

  Min kan gå afled men så kan jeg slet ikke lukke munden 😄 Har du lagt mærke til om du er øm om morgenen for så kan det være du skærer tænder om natten. Body sds kan hjælpe og hvis du vil prøve så slå på tråden til mig på 26370006

  • Louise Dorph Louise Dorph siger:

   Kære Lene
   Det lyder heftigt. Jeg tror bare mit er muskelspændinger, der har låst min mund fast. Hvis det bliver ved ringer jeg til dig 🙂
   Kh. Louise

 • Louise Post siger:

  Hej Louise.
  Kæbeledet kan sagtens låse alligevel, hvis du har lagt forkert fx. Du skal have ringet til din tandlæge. De kan give dig øvelser eller hjælpe dig med at få det sat på plads igen hvis det er hoppet af led. Evt. Henvise dig til en der kan. 😊 Måske et par smertestillende pille kan få dig til at slappe lidt af i kæben.
  Pøj pøj med det.

  Vh. Louise, klinikassistent

  • Louise Dorph Louise Dorph siger:

   Kære Louise
   Jeg tænker det er fordi jeg skærer tænder. Jeg må tage lidt piller og håbe mine muskler slapper lidt af og det lægger sig. Ellers tager jeg forbi tandlægen 🙂
   Tak for dit svar.
   Kh. Louise

 • Sune siger:

  Forskydning af discus måske 😉😷

 • Jane siger:

  Det er et forstuvet kæbe led / ingen snak og afslappende piller – tog mig 3-4 uger at komme det kvit og aldrig haft det siden

  Hvorfor det kom jokede de med på tandlæge højskolen som at jeg måtte have snakket virkelig meget

  Men det gjorde virkelig ondt

  • Louise Dorph Louise Dorph siger:

   Kære Jane
   Det kunne godt lyde, som det. “Desværre” skal jeg på messe lige om lidt, så det med at tale, det slipper jeg nok ikke for 🙂
   Kh. Louise

 • Morten Hansen siger:

  Hvad med spændinger i skulder, nakke,ryg?? Nogen spændingshovedpiner og den slags?

 • Morten Hansen siger:

  Hey Louise.Godt at høre at du ikke er generet af muskelspændinger i skulder,nakke og ryg. Jeg spørger fordi, jeg for et par måneder siden behandlede en pige som ikke kunne åbne munden mere end 20 mm. Jeg løsnede de tre ting hver gang,og lavede også noget afspænding af hendes kæbemuskler. Hilsen Morten.

 • Helene siger:

  Kære Louise,
  Du skal til tandlæge.
  Mvh en tandlæge…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *