FRA DÅRLIGE GRÅ HÅRDAGE TIL …

Har du også en udfordring med at kombinere de begyndende grå stænk med dit mørke hår? så er det nu du skal læse med

Måske en lidt voldsom, dårlig hårdag. Redningen fandt jeg hos Nordic hair Concept

Jeg kan lige så godt lægge kortene på bordet. Jeg er i fyrrene og jeg er ved at få gråt hår. Faktisk er der ikke noget af det, der generer mig. Jeg er glad for min alder og jeg synes faktisk gråt hår er noget af det flotteste. Både til mænd og kvinder. Der er noget lækkert modent og sexet over det. Min udfordring har bare været, at jeg, fra jeg var 18. år har farvet mit hår. Jeg har været blond, rødhåret, sorthåret og i de seneste mange år forsøgt at ramme det mørke hår jeg naturligt er. Hvilket er lykkedes ret godt, synes jeg.

Jeg var så træt af de irriterende grå udgroninger kombineret med  det røde, solbleget hår.

 

 

 

Men de seneste par år er der sket noget. Små hvide hår er begyndt at stritte umotiveret frem. Fint nok med de første. Dem har jeg bare farvet. Men nu er der ved at være så mange, at jeg synes at jeg må gå med dem. Og hvordan gør man så lige det? Jeg vil jo gerne ha en pæn naturlig overgang. Løsningen fandt jeg hos min veninde, skønhedsblogger Silke Grane (Beauty by Silke), der lagde et inspirerende indlæg ind om hendes oplevelse hos Nordic Hair Concept. Silke har lyst hår så jeg var nok lidt skeptisk om de kunne løse min udfordring – jeg vil ha mit begyndende grå hår til at flyde ud med det andet uden overgang.

Jeg ville gerne ha mit hår ikke var så rødt som sommerens sol havde gjort det. Jeg ville ha det mere “koldt”, så det grå hår gik i et med det andet hår.

Jeg ringede til dem og fik en tid. De var ikke i tvivl om at det var stop stylist Sabrina Jørgensen jeg skulle i hænderne på. Så det kom jeg. Hun foreslog at jeg fik 3 forskellige farver i striber. En mørk farve, en mellem farve og så en lys. Alle striber blev lagt meget fint i hele håret, så det fjernede det varmerødbrune hår jeg havde, inden mit hår fik en kærlig behandling af Sabrina. Til slut kom hun en kold glossing med olaplex i. Hvad det sidste betyder, ved jeg faktisk ikke. Men jeg ved at mit hår blev lige som jeg havde drømt om. Sabrina klippede de slidte spidser så det blev sundt og fint at se på.

Jeg fik også anbefalet shampoo og conditioner fra Kevin Murphy købt hos Nordic Hair Concept, den giver et smukt gråligt skær så mit hår ikke bliver så rødt.

Det ser lidt sjovt ud i hånden. Men i håret er det virkelig flot.

Jeg er meget glad for resultatet og synes overgangen er blevet rigtig pæn. Nu er jeg stadig grå. men det er ikke så tydeligt.

Jeg er virkelig glad for resultatet. Mit grå hår skal have lov til at komme og jeg er den alder jeg er. Men nu er overgangen bare så fin og naturlig. Jeg kan i den grad anbefale dig at gøre det samme hvis du er træt af at bekæmpe udgroninger. Du kan kontakte Nordic Hair Concept her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *