VIL DU INDENFOR PÅ SLOTTET?

Har du også en hemmelig fantasi om at prøve at bo på et slot – sådan et rigtigt et hvor der bor prinser og prinsesser? Jeg har. Jeg ved også godt, at det ikke aldrig kommer til at ske. Jeg har fundet min prins, han er vidunderlig men uden slot. Til gengæld åbner et af mine yndlingsslotte dørene op for offentligheden i denne sommer og du kan være så heldig, at komme indenfor i de kongelige gemakker. Men du skal skynde dig, den 31. august er sidste dag.

Kan du gætte hvilket slot det er? Se det nederst i artiklen

Ej blåt til lyst. Detaljer fra slottet set indefra

Nå, du vil måske gerne vide hvilket slot det handler om. Det er naturligvis jagtslottet på Eremitagen jeg taler om. Altså Eremitageslottet. Men du skal skynde dig lidt hvis du vil indenfor, det er næsten sidste udkald, Se under billedet, hvordan du gør.

Slottet set fra magasindammen

Eremitageslottet åbner sine døre onsdage, lørdage og søndage fra 1 juni til 31. august. Her kan du komme ind og se hvordan de smukke stuer ser ud, fornemme den overdådige stemning af jagtfester og kongelig ekstravagance.  Køb din billet på forhånd i deres webshop.

Det koster 125 kr. pr. person. Prisen inkluderer omvisning med professionel guide. Hele oplevelsen tager ca. 45 min. Husk, at det hver onsdag er det tilladt at køre i bil op til Eremitageslottet ad den asfalterede vej fra solopgang til solnedgang.

Fuld af eventyr og mystik ligger det på toppen af sletten og skuer ud mod Øresund.

Hvem sagde lille lysekrone? Den må jeg opleve.

SE LIDT MERE OM MIN HEMMELIGE SLOTSFETISH HER 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *