Giv din efterårsbolig et flot gulvtæppe

lp_tapepper

Forelskede du dig i et af de flotte gulvtæpper?

I morgen siger kalenderen 1. oktober og efteråret er for alvor over os. Det er nu, vi rykker indenfor i vores hjem, og noget af det der er bedst til at skabe hygge og varme er bløde, lækre gulvtæpper. Jeg har taget nogle af mine favoritter med i dagens boligindslag. Se her hvor du kan købe dem, og hvad de koster.

Værsgo, lidt ekstra tæpper og dem jeg havde med i tv. Du får også direkte links til online shops:

NR. 1

NR. 1

Jeg er ret forelsket i Normann Copenhagens ’Trace’ tæppe , der er quiltet og fås i fire farve kombinationer prisen er 3.999 Kr.

NR. 2

NR. 2

Muutos ’Ply’ tæppe er så smukt i sit blide tidløse design, 1.595 kr.

NR. 3

NR. 3

En af tidens store tendenser er de marokkansk inspirerede tæpper. Her er et af mine favoritter fra Ellos.dk, er vild med de store fletninger i bunden, 1.999 kr.

NR. 4

NR. 4

Den verdenskendte designer Tom Dixon, har designet en meget flot tæppe kollektion for Ege, dem du måske kender som Egetæpper. Hold øje med dem, de er ikke bare væg-til-væg, men også spændende samarbejder med store designere. Prisen på dette tæppe er 4.999 kr.

NR. 5

NR. 5

’Sivana’ er navnet på dette vævede tæppe, der er en del af en hel kollektion med samme navn. Navnet betyder 'håndarbejde' på hindi. Jeg er ret vild med det smukke, vævede kunsthåndværk i blide pasteller. Det er fra Garant og koster fra 250-4.499 kr.

NR. 6

NR. 6

Brunlige, bølgende striber, som marker i den nordiske efterårs natur. Sådan ser jeg tæppet fra Garant. Det er fra samme ’Sivana’ serie og koster fra 249-3.749 kr.

NR. 7

NR. 7

Her er et mit eget design. Tæppet hedder ’Signe’ og det er i den lækreste uld og håndvævet 2.498 kr.

NR. 8

NR. 8

’Mille’ hedder det store tæppe fra min egen kollektion. Prisen er 1.575 kr.

NR. 9

NR. 9

Håndlavet naturtæppe, der er også kan bruges som juletræstæppe. Tæppet er hedder ’Miran’ og er fra min egen A SIMPLE MESS kollektion og koster 720 kr.

NR. 10

NR. 10

Jeg har selv designet tæppet kaldet ’Sisse’. Det er håndvævet uld og giver varme og god akustik i indretningen. Prisen er 2.498 kr.

Shop dem alle her:

NR. 1. Hos Norman Copenhagen // NR. 2. Hos designdelicatessen.dk // NR. 3. Hos ellos.dk // NR. 4. Hos roomstore.dk // NR. 5. Hos Garant // NR. 6. Hos Garant // NR. 7. Hos asimplemess.dk // NR. 8. Hos asimplemess.dk // NR. 9. Hos asimplemess.dk // NR. 10. Hos asimplemess.dk

 

Sådan bor jeg selv med gulvtæpper

ld_hjem

 

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *