JUBIII, SÅ ER DET NU …!

Mange måneders arbejde med A Simple Mess er nu pakket og klar. På torsdag åbner Formland, Danmarks største interiørmesse. Og jeg har min tredie kollektion med. Jeg kan næsten ikke vente med at vise alle de dygtige indkøbere og pressefolk hvad jeg har rodet rundt og lavet de seneste mange måneder.

Fyldte goodiebags klar til pressen og bloggere.

Hvis du er en af dem, der skal på Formland så må du endelige kigge forbi. Jeg er i hal D stand 3280. Jeg giver kaffe, snacks og viser dig gerne rundt på standen. Hvis du vil, kan du også smugkigge lidt på kollektionen her.

Jeg har også i år lavet en sød årskalender til køleskabet. Det lille kunstkort har jeg også lavet.Titlen er “Nordic Sea Flowers”.

Stort håndknyttet gulvtæppe i 100 % uld. Se flere tæpper fra A Simple Mess her.

Enkel ikonisk lampe. Se flere A Simple Mess lamper her.

Du behøver bare et par enkelte vaser og en stage for at lave et smukt stilleben, Se flere vaser her og lysetager her.

 

Hvis du vil se og vide mere om A Simple Mess, kan du se det her 

1 Comment

  • Annette siger:

    Hej Louise
    Jeg er helt vild med din nye kollektion. Så fin, og personlig i form og farver. Der er helt sikkert flere ting som til at pynte i vores hjem😍
    Vil høre til hvor man vil kunne købe din kollektion og hvad bark vasen kommer til at koste?
    Bedste hilsner fra Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *