UHMMM VIND LÆKKER CHOKOLADE

Jul er søde sager og søde sager er CHOKOLADE . I dag kan du blive den heldige vinder af denne kæmpe æske fra det fantastiske chokoladefirma ”Hotel Chocolat” der huser ikke mindre end 93 butikker. Glæd dig til at smage den vidunderlige chokolade, jeg har prøvet og jeg lover, at det er noget af det lækreste jeg har smagt.

Husk du kan deltage her dag.

Deltag og vind her:

 

Konkurrencen er desværre slut

 

SE ALLE PRÆMIER I GAVEKALENDEREN HER

1 Comment

  • Signe Op. siger:

    Det her må næsten være et tegn fra juleguderne, haha! Jeg havde nemlig bestilt noget forskelligt derfra (fra England, jo), og det kom i onsdags. Med undtagelse af den halvstore æske med chokolader, jeg også havde bestilt. Fordømt! Min mand især er pjattet med fyldte chokolader, så øv altså! (Og gad vide hvor lang tid der går, inden man får svar fra deres kundeservice…?)
    Så jeg krydser lige fingre her 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *