KÆRLIGHED OG HÅRDT ARBEJDE

Den seneste tid har budt på alt fra grineflip til tårer. Jeg er med i et nyt boligprogram “Sig det med bolig” på TV2 Fri, hvor vi (Lene Beier, Ulrik Foss og jeg) hjælper folk, der på den ene eller anden måde trænger til et kærligt skub. Det er venner og familie, der har nomineret og de giver også en kæmpe hånd med at få bygget om på to dage. Se med her og den 4. april kl. 21.15. 

Når man tømmer et hjem, er det også for stole, så Lene Beier og jeg må sammen med alle sætte os hvor det er muligt. Jeg er vild med det her billede, da dt ligner vi er smeltet sammen og deler ben.

Følelsen af at have afsluttet et projekt og fået en million dejlige kram af personen, der fik en forbandling. Der er glæde og en masse tårer. Her er det Lene Beier, Ulrik Foss og hunden selv.

Ulrik Foss, bygger og Niels Due-Boje Steengaard følger med på kameraet.

Der er langt fra “den røde løber” til min store grønne termodragt. Men jeg elsker den og kan ikke undvære den, når vi arbejder i minus 10 grader, river køkkener ned, maler vægge eller hvad vi nu har gang i.

Vi knokler også med at bygge om og indrette, så selvfølgelig skal der håndværker-øl til ved fyraften.

Det hænder vi bliver liiiidt trætte. Et godt tip er at læne hovedet på en spraydåse eller en termokande 🙂

Min tv-buddy Niels og jeg i en stille stund med fiskefrikadeller – jeg havde min egen fest over hvor forskelligt vores tallerken er stylet…

Lidt trætte og ret fjollet. Lene og Louise tager selfie 🙂

Lene, Louise og Camille i vores fantastiske termodragter

Der bygges og laves tv. Det bliver altid ret kaotisk, hvor vi løber rundt mellem hinanden i de sidste sekunder.

Vi fejrer, at søde Lene blev kåret som årets kvindlige underholdningsvært til Billed Bladets prisuddeling. Tillykke søde, solstråle.

Find Holger – jeg kan være i et køkkenskab, så lille er jeg.

Frederik, Martin og Niels. Alle tre med til at gøre det hele meget sjovere og hyggeligere.

Værtsholdet, ude på ballade – vi glæder også til at vise jer, hvad vi har lavet. Vi ses den 4. april kl. 21.15 på TV 2 Fri – SIG DET MED BOLIG…

1 Comment

  • I må altså hjælpe min x han har været meget igennem og trænger til en hjælpende hånd, han har en meget lille lejlighed og tingeene er meget gammel.
    Holder meget af ham og håber i ville sætte præg på hans hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *