KØKKEN, KOM ENDELIG HJEM TIL MIG

I dag har Kvik lanceret et splinternyt køkken. ‘Prato’, hedder det og er designet af ByKato. Hvis du følger mig, ved du måske, at jeg er ret glad for lyse nuancer, blomster og fine print. Men i dag blev jeg omvendt. Hvis jeg en dag får mit eget hus, skal der stå et ‘Prato’ køkken i det.

Dette køkken kunne jeg godt tænke mig i mit næste hjem. Lågerne har en smuk mat overflade og skufferne er i egetræ, mere elegant, nordisk og stilrent bliver det næppe. Ja, tak siger jeg bare 🙂

Det, jeg synes gør det så fantastisk er, at Kvik har valgt at sætte to møbeldesignere til at skabe et køkken, på den måde er det en helt ny form for rum man får skabt fordi det mere er et møbel der flyder sammen med stuen og livet med leg og kreativitet. Skufferne foran på møblet er lige til at tage ud, så du kan have tuscher og tegnegrej i dem, som du så nemt kan sætte på spisebordet, hvor der er kan tegnes og laves lektier. Når du er træt af at kigge på kaos, skyder du bare de smukke låger sammen og lukker af for alt det der larmer. Det er lige mig, jeg roder nemlig ret meget, så at kunne gemme det hele væk, når der skal være ro i hjemmet er helt perfekt.

Jeg er vild med egetræet og måden grebene i skuffer og låger designet. Lågerne kører på en egetræsskinne hvilket gør, at du får fornemmelsen af gammel snedkerhåndværk.

Lidt om æstetikken

Prato er den seneste tilføjelse til Kviks køkkenfamilie. Det gennemtænkte, enkle, og ultramoderne design har et varmt, roligt og minimalistisk udtryk. Udgangspunktet for Prato var at skabe et køkken, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd, samtidig med at det giver den perfekte følelse af et åndehul i hverdagen. At arbejde med hænderne i køkkenet, lave mad, bage brød eller vaske op er en naturlig pause fra vores moderne og hektiske hverdag, et tidspunkt, hvor vi har mulighed for at reflektere over dagen og tale med venner og familie.

Hvis du mere er til det hvide køkken, så er det også helt utroligt elegant, kombiner det eventuelt med en sart rosa vægmaling, det går godt til de stramme sorte kanter.

 

Her kan du tydeligt fornemme hvordan den rosa nuance klæder det hvide køkken. Jeg synes det er SÅ smukt.

Fakta 

Prato køkkenserien findes i farverne mørkegrå samt hvid, og lågerne har sorte kanter. De sorte kanter skaber en spændende kontrast og indramning, hvilket giver et stilrent udtryk. Grebet er specialdesignet og udfræsningerne giver køkkenet et slankere look. Disse designmæssige valg tager udgangspunkt i den danske designtradition og arv, og giver Prato lidt mere attitude end Kviks øvrige køkkener. Skarpere, enklere og mere defineret og sofistikeret.

Se mere til ByKato her 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *