Lækker lyd i god stil

B&O_INTRO2

Jeg er én af de kvinder, der er lykkelig for, at de store stereoanlæg og giganthøjtalere er ved at lide den stille død. Det er dejligt, at man nu kan høre sin gode musik fra højtalere, der samtidig klæder rummet og indretningen.

Bang & Olufsens smukke trådløse højttalere BeoLab 18 er et af de gode eksempler, og nu findes de slanke højtalere med de fine lameller ikke bare i ahorn og eg men også i den elegante og mørke valnød.

Jeg må indrømme, at jeg ikke går så meget op i hifi, så lydkvaliteten må min mand hjælpe mig med at afgøre. Jeg er bare glad for, at der findes højtalere, som ikke ”larmer” i min indretning.

Jeg har fundet nogle boligkøb, som klæder højtaleren, så udtrykket ikke bliver for maskulint og samtidig heller ikke bliver for tøset. Her skulle gerne være til både ham og hende. God shoppe-lytte-lyst.

Du kan købe dit B&O her:
http://www.beoplay.com

B&O_shopping

1. Kunst af Lene Berg // 2. Sofa fra Ilva // 3. Sofabord designet af Gamfratesi for Gubi // 4. Bakke fra Ferm Living // 5. Trekantet vase designt af Esther Elisabrth Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *