Månedens instagramprofil: Frederikke Kjær Wærens

SMUK STIL PÅ FÅ KVARDRATMETER

125.000 mennesker på Instagram kan ikke tage fejl, Frederikke Kjær Wærens har en fantastisk stil, som særligt kommer til udtryk i hendes fine værelse.

Den første gang jeg stiftede bekendtskab med Frederikke Kjær Wærens var i en frokostpause på mit tidligere arbejde. Jeg sad og nød min frokost, mens jeg surfede lidt på Instagram, og så dukkede Frederikkes profil op, som dengang havde 25.000 følgere – i dag har hun 125.000. Hendes profil har sit helt eget og meget stilsikre udtryk, og jeg nyder stadig de mange fine billeder af hendes enkle og feminine univers. De fleste af hendes billeder er fra hendes værelse, og det er vildt imponerende, hvor meget hun kan få ud af de få kvadratmeter. Billederne er smukt behandlet og ligeså smukt fotograferet, og det er tydeligt, at Frederikke aldrig går på kompromis..
Her kan du se lidt af Frederikkes værelse og desuden få hendes bedste indretningstip, hendes favorit webshops og hendes bedste køb.

Frederikke_kjær_hjem

SPØRGSMÅL:
Din stil:

Hvordan vil du beskrive din indretningsstil?
Min indretningsstil er meget minimalistisk bestående af sorte og hvide farver, som brydes af få pastelfarver. Jeg kan godt lide, når ting er helt enkle og stilrene.

Hvilken stemning kommer man i, når man træder ind i dit hjem?
Når man træder ind på mit værelse, mødes man af en stemning, der siger hygge og tryghed.

Hvad er det dyrebareste i dit hjem?
Min Charles Eames stol er helt klart det dyrebareste på mit værelse. Jeg fik den, da jeg blev 18 år, og den passer så godt til min stil. Den er meget behagelig at sidde i, og jeg sidder altid i den, når jeg laver lektier. Stolen betyder rigtig meget for mig, og mit værelse er næsten bygget op omkring den.

Inspiration:

Hvor finder du inspiration til din indretning?
Når jeg skal finde inspiration, så kigger jeg ofte på Instagram, blogs og Tumblr og lader mig inspirere. Jeg kigger især på @amerrymishap’s Instagram profil og på hendes blog www.amerrymishapblog.com. Desuden følger jeg @apieceofcake82, som også har en blog www.ollieandsebshaus.co.uk .

Hvad er dit bedste indretningstip?
Mit bedste indretningstip er at blande det helt hvide med fine pastelfarver. Jeg kan rigtig godt lide, at baggrunden er helt hvid, og så bygger man langsomt op med fine farver og nips ting, som gør ens hjem helt personligt.

Køb:

Hvad er dit bedste webkøb til dit hjem?
Det må være mit tøjstativ, som hedder ”DRESS-UP” fra Nomess. Det er flot og enkelt, og der er lige plads til mine kjoler, striktrøjer og cardigans. Tøjstativet er helt hvidt, og jeg har derfor valgt at ”peppe” det lidt op med kobberbøjler, som også er fra Nomess.

Hvor shopper du på nettet?
Når det gælder interiør, så shopper jeg for det meste på HAY’s webshop eller på Illums Bolighus’ shop.
http://hayshop.dk
http://illumsbolighus.dk

Hvad falder du ofte for, når du køber ting til dit hjem?
Jeg falder ofte for ting i marmor eller i kobber. Jeg elsker de to ting sammen!
frederikke_kjær_shopping
1. Tøjstativ fra Nomess // 2. Taske fra Stella McCartney // 3. Blåt Mega Riflet fad fra Royal Copenhagen // 4. iMac fra Apple // 5. Lampe fra HAY // 6. tørklæde fra LaLa Berlin // 7. Bakke i marmor fra Hay

Nævn fem ønske webkøb
Mit første ønske webkøb er denne Stella McCartney taske, som passer til alt, og som især passer godt til min stil.

Mit andet ønske webkøb er dette fine Blå Mega Riflet fad fra Royal Copenhagen. Jeg elsker alt fra Royal Copenhagen, og jeg har allerede en del af deres porcelæn.

Derudover ønsker jeg mig dette lækre tørklæde fra LaLa Berlin. Det er så blødt og lækkert, og det er perfekt her om vinteren!

Jeg drømmer også om denne flotte bakke i marmor fra HAY. Jeg elsker som sagt marmor, og bakken ville passe godt ind til mit værelse.

Mit femte og største ønske webkøb er helt klart en ny iMac! Jeg elsker, at en computer kan være så stor og alligevel se så stilet ud.

Hvad er dit næste webkøb?
Mit næste køb bliver helt klart denne lampe fra HAY, da den både giver et smukt lys og er super dekorativ.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *