NEMME HINDBÆRSNITTER

Du sidder sikkert også bundet til hjemme – i dag kunne blive den dag, du bagte dine første hindbærsnitter. Jeg LOVER dig, det er mega nemt

Lækre runde hindbærsnitter til hjemmehygge

DET SKAL DU BRUGE

Smør 200 gram (en hel pakke)

Hvedemel 350 gram

Flormelis 150 gram

Vaniljesukker 1 spsk

1 æg

PYNT

Glasur uden og med pink frugtfarve

Krymmel

FYLD

Hindbærmarmelade (jeg har købt en øko)

SÅDAN GØR DU

Vask hænderne grundigt!

Skær smørret i små stykker og smuldr det ind i melet så det bliver “savsmuld-agtigt”

Tilsæt flormelis, vaniljesukker og ægget. Brug hænderne til at samle dejen, det kan godt tage lidt tid

Stil dejen tildækket i køleskabet en time. Den kan også stå et døgn, hvis du vil bage dem senere

Del dejen i to og rul ud. Formen på kagerne bestemmer du selv. Jeg har stukket med ud så de blev runde

Læg det lige antal forme ud på en bageplade med bagepapir og bag dem til de er gyldne i ca. 18-20 min på 175 grader (varmluft)

Lad dem afkøle på en bagerist.

Smør bundende med hindbærmarmeladen, sæt kagerne sammen og pynt med glasur og krymmel

Så er der serveret …

5 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *