SER JEG SUR UD?

Jeg er faktisk glad, men livet har sat sine spor. Nogle af dem er glade og stråler omkring mine øjne, men der er også nogle, der bærer præg af, at det hele ikke altid har været nemt. Læs her, hvad jeg har gjort for at få smilet retur over hele krydderen.

Ja, ved det godt. Mine kinder er lidt tykke …

Jeg er ret voksen. Det er lidt underligt, for på mange måder føler jeg mig stadig som et barn. Jeg vil hellere spise dessert før aftensmaden, og jeg keeeeder mig ofte bravt, når de andre voksne taler, i hvert fald når det handler om f.eks friværdi, realkreditlån eller andet meget voksent.

Livets tegn

Et sted hvor det tydeligt ses, at jeg ikke er otte år mere, er på mit udseende. Faktisk fik jeg pludselig en dag øje på, at jeg jo VAR voksen, sådan rigtig. Med rynker og det hele. Egentlig synes jeg, mine rynker er ret fine. De minder mig om alt det, jeg har oplevet i mit liv. Både det der har gjort mig ked det, men også om alle de smil som livet har givet mig.
Jeg har dog haft triste perioder, som har sat sig tydeligt fast. Ikke så meget på min sjæl. Jeg føler, jeg er blevet god til at få bearbejdet det meste, men på mit ansigt larmer alle de tunge stunder – min mund vil gerne se sur ud, når jeg slapper af, selvom jeg er glad. Det samme vil min pande.
Derfor besluttede jeg mig til at gøre noget ved det. Jeg gider ikke være glad indeni og se sur ud udenpå!

A.L.T er som at blive kysset over hele ansigtet af engle

Min nye smukke hud
Så jeg tog fat i en sød, smuk kvinde, der hedder Hanne Andersen. Hun har den fineste hud (jeg vil ikke skrive en dames alder uden tilladelse, men hun ser tyve år yngre ud, end hun er) og ejer af klinikken A.L.T. Wellness.
Hanne laver, kort fortalt, noget der hedder ansigtigsløftningsteknik, hvor hun stille og blidt masserer alle de fine små (97!) muskler i ansigtet, halsen og nakken. Udover at det er helt vidunderligt, og at det føles som at svæve igennem en blid sommervind, så virker det også.

Hanne Andersen er lige så blid, som hun ser ud

Jeg har set på andre, som jeg kender godt, at de har fået fjernet deres dybe bekymringsrynker i panden med den teknik. Min tydelige rynker forsvandt ikke. Men der skete noget andet. Min hud begyndte at ”leve” igen og mine lidt for tykke æblekinder begyndte at blusse. Faktisk blev min hud så fin, at mange har sagt at jeg ser mere frisk ud end længe. Det synes jeg også selv.
Hvis du kunne tænke dig at prøve en behandling, så tag fat i Hanne her, hun er så sød. Jeg ved hun vil anbefale dig seks behandlinger for at få den bedste virkning.
Men hvad med de dybe rynker?
Mine dybe rynker forsvandt jo så ikke på mig. De, der sure rynker, som jeg var så træt af, de sad der stadigvæk. Så next step blev N’age på Kgs. Nytorv.
N’age er en klinik, der har specialiseret sig i ”gå-væk-rynker” (eller finere sagt rynkereducerende behandlinger). Lige det jeg skulle bruge. Her var det Ida, der ejer stedet, der tog fint i mod mig. Jeg skulle først til en indledende samtale, og nogle dage efter lå jeg på briksen og fik nogle små prik i panden og lidt om munden.

Søde Ida tog pænt imod mig hos N’age

Det var meget vigtigt for mig, at jeg ikke fik fjernet livet omkring mine øjne og at mit ansigt ikke blev ”stift”. Jeg har set så mange kiksede behandlinger, at jeg frygtede at skulle ende med at ligne Melanie Griffith. Men Ida forstod udemærket og jeg fik det helt som jeg ønskede. Hvilket var, at man faktisk ikke kan se jeg er blevet behandlet, men at jeg selv kan se udenpå hvordan jeg har det indeni.

 

 

 

 

Jeg vil gøre det igen … og igen

Kombinationen af A.L.T og N’age har altså været helt perfekt for mig. Nyt liv og energi til den trætte hud og væk med de sure rynker. Jeg ligner ikke en vårhare – det ved jeg. Men jeg føler, at det hele hænger sammen efter de to behandlinger. Nu må jeg så bare tage mig sammen og lære lidt om realkreditlån og alt det andet voksne.

Nu ser jeg kun sur ud, når jeg er det …

2 Comments

  • JensenJylland siger:

    Det lyder jo skønt 🙂 Du ser også godt ud 🙂
    Ved du (eller de to skønne kvinder), om der findes tilsvarende i Jylland – til alle os skønne jyske kvinder, der også kan se lidt sure ud, selv om vi ikke er det 🙂 ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *