Skønhedsredaktør Silke Grane: “Jeg har været heldig at møde spændende mennesker i mit job”

INDEN I

Skønhed kommer indefra

Silke Grane er uddannet make-up artist i London og har i dag titlen som skønhedsredaktør. Silke har mødt store stjerner som Claudia Schiffer og Julia Roberts, været fast skønhedsekspert på Go’morgen Danmark, og nu skønheds-guider hun os i modemagasinet IN.
Silke er kvinden bag denne uges ”Inden i”, for selvom Silke beskæftiger sig med det, der gør os smukke udenpå, så er hun også en kvinde med mange fine og brugbare livserfaringer, som du kan læse om her på bloggen.

mig

Silke giver sine skønhedstips på IN og på sin nye inspirerende blog: Beauty by Silke med fokus på skønhed.

Det drømmer jeg om …
En verden i harmoni og uden krig. Ja, jeg ved godt, at det lyder SÅ kliché-agtig, men det er vigtigere end nogensinde – jeg synes virkelig, at verden udvikler sig i en skræmmende retning. I det hele taget drømmer jeg om, at folk er bedre til at være gode ved hinanden, det koster ikke noget at vise lidt omsorg og næstekærlighed. Og lidt mere lavpraktisk, så drømmer jeg om at få mig en kat en dag.

Hvis jeg kunne gøre noget om …
Så ville jeg ønske, at jeg havde hørt bedre efter i fransktimerne i gymnasiet. Det er det smukkeste sprog, og jeg fortryder så ofte, at jeg ikke var mere flittig i det fag. Så ville jeg nok have taget journalistuddannelsen – den kunne jeg godt bruge i mit nuværende job.

Jeg har været heldig at møde mennesker i mit job som skønhedsredaktør, som jeg helt sikkert aldrig ville have mødt ellers. Det er noget, som har gjort indtryk, og det bliver helt sikkert også nogle af de øjeblikke, jeg med glæde vil kigge tilbage på, når jeg bliver gammel. Her er et billede, hvor jeg har mødt den kloge og reflekterende Claudia Schiffer.

Jeg har været heldig at møde spændende mennesker i mit job som skønhedsredaktør, som jeg helt sikkert aldrig ville have mødt ellers. Det er noget, som har gjort indtryk, og det bliver helt sikkert også nogle af de øjeblikke, jeg med glæde vil kigge tilbage på, når jeg bliver gammel. Her er et billede, hvor jeg har mødt den kloge og reflekterende Claudia Schiffer.

Det vil jeg gerne kunne give videre …
Det føles som om, at tiden går hurtigere, jo ældre man bliver. Så det, jeg gerne vil give videre, er måske banalt, men husk nu at nyde hver eneste dag, læg telefonen væk indimellem og vær tilstede. Fokusér på det du har, ikke det du ikke har. Det hele kan så hurtigt være forbi.

Det har kærligheden lært mig …
At parforholdet kræver en indsats. Man skal pleje og prioritere kærligheden og forholdet, ikke bare lade stå til og glemme hinanden i hverdagens praktikaliteter. Lav tid til en date med din udkårne og prioritér hinanden, især når kalenderen allerede er fyldt godt op. Er der udfordringer eller ting, man tumler med så tal om dem. Mit motto er: ’svesken på disken’ – få det sagt, hvis der er noget galt (det er blevet meget nemmere med alderen, skulle jeg hilse og sige.) Lad være med at feje tingene under gulvtæppet, det forsvinder tingene ikke af – i hvert fald ikke hos mig. Det er så vigtigt at få snakket ordentligt sammen, og så skal man have tålmodighed med hinanden og sig selv.

Når jeg bliver gammel vil jeg gerne …
Rejse en hel masse. Se alle de steder, som jeg ikke har nået at se endnu, gerne de mere eksotiske steder, og gerne med hele familien, børn og børnebørn. Og så vil jeg have det sjovt!

Jeg elsker dette kyssebillede af min datter Carla og mig. Det blev taget på en ferie på Mallorca, og det var lige mens, der var en shitstorm på Facebook, om at Victoria Beckham kyssede sit barn på munden. Så jeg følte virkelig trang til at dele mit eget billede på Instagram, for hvad er mere naturligt og kærligt end at kysse sit eget barn lige midt på munden. Det holder jeg aldrig op med!

Jeg elsker dette kyssebillede af min datter Carla og mig. Det blev taget på en ferie på Mallorca, og det var lige mens, der var en shitstorm på Facebook, om at Victoria Beckham kyssede sit barn på munden. Så jeg følte virkelig trang til at dele mit eget billede på Instagram, for hvad er mere naturligt og kærligt end at kysse sit eget barn lige midt på munden. Det holder jeg aldrig op med!

Når det gør ondt inden i, passer jeg på mig selv ved at …
Søge mine allernærmeste. Dem der kender mig rigtig godt, og hvor jeg kan vise min sårbarhed uden at blive dømt. At tale med min kæreste eller en god veninde lindrer rigtig meget, men nogle gange hjælper det også at få tankerne væk og forkæle mig selv med en god gang massage, en ansigtsbehandling eller tage en tur på café og shoppe lidt. Men jeg kan også blive enormt praktisk, så begynder jeg at rydde op og gøre rent derhjemme. Tømmer og rydder op i skuffer og skabe, får vasket bilen osv. For hvis der ikke er orden i mine følelser, hjælper det en lillebitte smule at have orden i det omkring mig. Det er næsten som en form for terapi for mig.

Det smukkeste i livet er …
Nu bliver det virkelig rosenrødt, men det er altså at opleve ægte, ubetinget kærlighed. Jeg føler, at jeg først rigtigt har oplevet helt ubetinget kærligheden, da jeg blev mor. Men det er nu også smukt at sidde ved vandet en blid sommeraften og se en solnedgang, gerne med et glas rosé i hånden.

Et af mine absolutte yndlingssteder i Danmark er Tisvilde, hvor jeg tidligere havde et sommerhus. Jeg er kommet der de sidste 20 år og elsker stedet, både for den fine sandstrand med den smukkeste solnedgang, de små, charmerende butikker og forskellige spisesteder. Her er så dejligt at tage til, hvis man trænger til at komme ned i gear – bortset fra uge 29 som er én stor fest.

Et af mine absolutte yndlingssteder i Danmark er Tisvilde, hvor jeg tidligere havde et sommerhus. Jeg er kommet der de sidste 20 år og elsker stedet, både for den fine sandstrand med den smukkeste solnedgang, de små, charmerende butikker og forskellige spisesteder. Her er så dejligt at tage til, hvis man trænger til at komme ned i gear – bortset fra uge 29 som er én stor fest.

Jeg føler mig hel når jeg ….
Er sammen med min dejlige kæreste, min datter, hans børn samt min fantastiske svigerfamilie. Jeg har ikke selv nogen familie i Danmark, og det kan nogle gange godt føles ret ensomt – især til højtider. Til gengæld har jeg fået den skønneste svigerfamilie, som er de mest kærlige, søde og sjove mennesker. De er den slags familie, som jeg altid har drømt om. Med et tæt sammenhold, oprigtig kærlighed, omsorg for hinanden og masser af grin. Jeg føler mig så heldig med dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *