Søde Påskelam

Påskelam

Mangler du en påske aktivitet med børnene så se med her. Ikke nok med at de her påskelam er vildt søde at se på, de smager også virkelig godt.

De lækre cirtroncupcakes er med marcipanskum og miniskumfiduser og marcipanhoveder – hvis du bliver fristet, så se hele opskriften på foodblogging.

Det kan godt være det tager lidt tid at lave dem, men hvis man er et par stykker om det, er det ikke bare hyggeligt, det går også lidt hurtigere. Kom godt i gang sammen med hele familien og glæd jer til at se de små lam komme til live og få deres eget lille fine udtryk.

Sådan gør du:

Øjnene er lavet af royal icing som gerne skal have lidt tid til at tørre så start med at lave nogle øjne på et stykke pergament papir – de kan også sagtens laves på forhånd. f.eks. dagen før.

making-eyes

Mens de tørre bages citroncupcakes som derefter skal køle lidt. Mens de køler af laves hovederne til de små lam af marcipan. De er lavet af helt almindelig Odense Marcipan – i der her tilfælde passer farven jo rigtig fint.

lamme_hoved_marcipan

Når hovederne er klar og kagerne er kølet af, piskes marcipanskum – det er ret enkelt flødeskum med revet marcipcan. Skummet skal smørres på cupcakesne og ligesom lave en bund som hovedet og mini skumfiduserne kan sættes fast i – se herunder hvordan de samles.

samle_paaske-lam

Se hele opskriften ovre på foodblogging.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *