SØDE SOLSTREJF

Den gule påske står lige for døren så hvad med at give boligen en solglad opfrisker? Se de forårssøde tekstiler, smukke glasvaser i pasteller og et stort, flot fad med palmemønster, der klart skal stå på mit påskebord.

Sofaens garderobeskift
Der er nu noget dejligt og forfriskende over at skifte de vintermørke puder ud med lyse tekstiler – nøjagtig som du gør med din garderobe.


Puder fra A Simple Mess

Gå efter sæsonens hotte materiale
Glas i alle former, farver og strukturer hitter i denne sommer. Sæt dine glasvaser sammen i flere nuancer og miks det gerne med keramik.


Glasvaser fra A Simple Mess

Grønt i køkkenet
Skab en oase med krydderurter i smukke potter og lav den sødeste urtehave i dit køkken. Bare tanken om en æggemad med friske krydderier … uhmm.


Potter fra A Simple Mess

Kære keramik kaniner
Er du ikke til supermarkedets påskekyllinger, og vil du gerne have påskepynt, der klæder dine vaser og accessories, så er de søde kaniner med navnet ’Dyr’ super søde til påskebordet.
Figurer fra A Simple Mess.
 

Palmer på bordet
Jeg er vild med palmefadet i den sarte lime-gule nuance. Jeg skal selv have det stående på mit sofabord i hele denne sæson. Det er smukt som en sommeroase med et par vaser i forskellige højder.
Fad fra A Simple Mess.

Vild med vasen
Sæt et par store blomstrende grene i den sart gule vase, og stil evt. vasen på gulvet eller lad den trone på dit spisebord.

Vase fra A Simple Mess

Lav et elegant påsketableau på din kommode bestående af en stor gul vase, en lille vase med blomster på og en sød keramik kanin

Derfor er påsken gul
Den gule farve er ikke specielt kristen. Traditionen med kyllinger og æg er en hedensk skik, som knytter sig mere til foråret og frugtbarheden. Det er nu, de første gule kyllinger klækkes, som jo er gule. Det er også nu, der er et overtal af gule blomster, der blomstrer, såsom erantis, påskeliljer og krokus.  Skal man på nogen måde danne en kristen parallel til den gule påskefarve, er det med solopgangen, der jo danner en naturlig parallel til Jesus opstandelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *