VIND KLASSISKE HUNTER GUMMISTØVLER

Bliv klar til regn og rusk med et par klassiske Hunter gummistøvler! Jeg elsker at være ude i naturen, især når årstiderne skifter nyder jeg, at gå lange ture i mine gummistøvler, der er helt uundværlige. Nu kan du også blive den heldige ejer af et par lækre Hunter gummistøvler. Se her hvordan du vinder dem.

I samarbejde med Hunter er jeg derfor glad for at kunne lave denne konkurrence, hvor du kan vinde et par klassiske gummistøvler til en værdi af 1.299,- se flere produkter fra Hunter her.

Så kan du også blive klar til efterår og vinter – og til næste sommers festivaller, for vi ved jo godt hvordan sommeren plejer at være…

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på nedenstående spørgsmål og udfylde formularen:

 

Konkurrencen er desværre slut

Jeg trækker lod den 30. november 2018, og vinderen får direkte besked på mail og offentliggøres her på bloggen.

 

Den heldige vinder blev: Diana Buchvardt