VIND EN AF MINE YNDLINGSDUFTE

Jubiii, det er weekend og jeg har fået mulighed for at udlodde tre stk. af Elie Saab’s magiske duft ”Girls of now shine”. Duften er sød, sensuel og forførende. Så hvis du vil friste med dit nærværd og duft, så er der ingen tvivl om, at ”Girls of now shine” er denne eau de parfume du skal vælge.

Bag den flamboyante og eventyrlige duft står parfumør-duoen Sophie Labbé og Dominique Ropian. De har fokuseret på at beruse vores sanser på helt nye måder og jeg må sige, at det virker på mig. Jeg er helt draget af det sanseunivers som ”Girls of now shine” giver mig. Derfor er jeg endnu mere glad for at kunne berige dig med den samme oplevelse.

Det eneste du skal gøre er at svare på nedenstående spørgsmål:

Konkurrencen er desværre slut

Husk jeg trækker lod den 27. september 2018, hvor de tre vindere får direkte besked og offentliggøres her på bloggen.

Duften koster 595 kr. for 50 ml. Og kan blandt andet købes hos Matas, stormagasiner og udvalgte parfumerier.

De heldige vindere blev:

Lene Andersen fra Aalborg
Margit Larsen fra Varde
Hanne Christensen fra Skanderborg

24 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *