VIND EN SMUK TASKE

Nu kan du vinde en smuk taske fra A Simple Mess, designet i en praktisk størrelse og med et poetisk print inspireret af sensommerens yndige bær. Tasken er perfekt når du skal rejse eller som sportstaske. Tasken er i bomuldskanvas, har sort nylonfor og en YKK lynlås med guldlook.

Værdi 798 kr.

Du kan nemt deltage og vinde den her. Sådan gør du, du skal bare svare på nedenstående spørgsmål, så deltager du og måske får du en god mail om, at du har vundet.

 

Konkurrencen er desværre slut

Husk jeg trækker lod den 20. september 2018, hvor vinderen får direkte besked og offentliggøres her på bloggen.

 

Tasken passer sammen med de tre størrelser toilettasker i samme mønster. Se dem her: https://www.asimplemess.dk/webshop/tekstiler/tasker-punge

Den heldige vinder blev: Birgit Vogelius fra Køge

 

3 Comments

 • Anne Louise Biede siger:

  Åh Louise er vild med dit sommerhus og så en del af det blive til på tv – forstår godt du har lyst til noget tættere på byen nu ungerne er store men forstår også, at det må ha været en stor beslutning at tage – er dog sikker på, at du med dine evner vil få et nyt sted til at blive mindst lige så charmerende:) – ville ønske jeg ikke havde stort parcelhus og var gået på pension, så ville jeg købe det, synes faktisk behovet for ro og fred bliver større med alderen, nyder dog også at rejse og man kan jo bare ikke få det hele. Held og lykke med at finde “stedet” glæder mig til at følge din jagt og se hvor du ender:) Mange hilsner og endnu engang tak for skønne, inspirerende mails.
  en anden Louise:)

 • Janni siger:

  Hej søde Louise
  Opbrud er altid svært, men det hjælper, at man vælger det selv…
  Jeg ønsker dig held og lykke i din boligjagt. Jeg ser dig nu mest sidde på en lille landejendom med frugthave og masser af stauder, et par græssende heste, gæs og måske ned til en lille sø. Jeg er sikker på, det ville give dig endnu mere inspiration – nøjagtig som din mor, der vandrede rundt i engen hver eneste dag og alligevel oplevede noget nyt hver dag.
  Hilsen Janni
  Ps. Hyggeligt gensyn i går. Ville ønske, du kunne få tid til en tur til Hvilsom

 • Christina siger:

  Så smuk 😍 helt klar på ønskelisten nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *