OM VINTEREN GØR JEG MIG EKSTRA UMAGE

Om vinteren gør jeg ekstra ud af min hudpleje jeg kan næsten sætte mit ur efter hvordan min hud føles. Lidt inde i oktober begynder den nemlig at blive tør og hungre efter mere fugt. Her er et af mine yndlingsprodukter, de er liiidt dyre men de virker.

Lavtliggende sol, efteråret sniger sig til at blive vinter. Trøje fra Part Two

HAVETS GAVER

Jeg elsker alt hvad havet byder på, jeg bader året rundt, jeg spiser så meget fisk jeg kan komme til, helst som sushi og jeg har opdaget, at min hud er lige så glad for havets gaver. Derfor har jeg valgt at forkæle mig selv med produkter fra La Prairie. Jeg bruger The Caviar Collection, og som navnet antyder indeholder de elementer af kaviar, hvilket gør essensen rig på næringsstoffer og mineraler. Til min sarte hud om øjnene bruger jeg “Essence Of Skin Caviar Eye Complex” (jeg er tosset med de vilde navne skønhedsbranchen bruger 🙂 ). Jeg dupper den forsigtigt omkring øjnene og det lyder måske lidt reklameagtigt, men til min voksne hud virker den. Jeg føler huden bliver strammet op og bedst af alt, så forsvinder tørheden, yes!

Havbad, sushi og hudpleje. jeg elsker alt fra havet – den bedste måde at føle sig sund på, både indeni og udenpå.

Extrait of Skin Caviar Firming Complex

Langt navn, der kort fortalt handler om en lækker creme, som jeg smøre mit ansigt ind i efter jeg har renset min hud. Den giver en fint velourblødt slør på huden, som gør at min makeup lægger sig pænere, har du bare lidt alderslinier i huden ved du hvad jeg taler om . Grunden må igen være de naturlige ingredienser fra det brusende hav. Uanset hvad, så er jeg vild med følelsen af produktet. Min hud er ikke tør og på en eller anden må ser den mere frisk ud.

Jeg har endnu kun haft råd til lidt af La Prairies produkter. Men det er også okay, for de er meget drøje og holder længe. Her står den på kaviar og havbad. Lidt luksus i hverdagen. Den ene slags er gratis, så er det vel okay at spendere på noget andet 🙂

 

OM LA PRAIRIE

La Prairie også kaldet Skønhedens kunst

La Prairie er udgået fra den velrennomerede schweiziske Clinique La Prairie i Montreux. Siden 1982 har La Prairie været en selvstændig virksomhed med fokus på plejeprodukter, der skal modvirke hudens ældningsproces. Videnskabeligt velfunderet og kvalitativt på højeste niveau udvikler La Prairie plejeprodukter – med det mål at bevare det ungdommelige udseende hos enhver kvinde.

FORKÆL DIG SELV MED EN ANSIGTSBEHANDLING 

I Illum i København kan du komme ind og få en ansigtsbehandling hos La Prairie. Du kan booke tid her 

Luksus liggende på min egen akvarel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *