WOW, DET HER ER LÆKKERT

Er du til glamour og elegance, så er det nu du skal kigge med. Jeg kan ikke love, at du ikke får lyst til at indrette dit hjem på en helt ny luksuriøs måde.

Med en dyb indsigt i og bred forståelse for det skandinaviske interiørmarked opstod ønsket om at skabe møbler, hvor maksimalistiske materialer møder minimalistisk design.

Nogle mennekser forstår, at skabe de mest dragende oplevelser. En af dem er svenske Susanne Lundberg, der står bag Ruth & Johanna, som hun etablerede i 2012. Et univers ag glamour og elegance der alligevel klæder vores rene skandinaviske interiørscene.

Kollektionen er kontinuerligt voksende og favner om alt fra sofaer, lænestole og daybeds til spejle, sofaborde og lamper.

Navnet ‘Ruth & Joanna’ opstod ganske naturligt, som en hyldest til Susannes to bedstemødre og deres unikke stil og attitude. Ruth, som var født og opvokset i det nordlige Sverige, symboliserer den minimalistiske, skandinaviske side af brandet. Joanna, som i kontrast hertil med sine Ukrainske rødder, symboliserer den mere maksimalistiske filosofi.

Den bløde velour og de skinnende metaller rammer lige ned i tidens store glamourtrend.

De overdådige og ekstravagante møbler er også smukke i en enkelt stilrent univers.

Susanne Lundberg havde et brændende ønske om at bringe glamour og elegance til den skandinaviske interiørscene.

Se mere om Ruth & Johanna her 

Vil du se smukke møbler til gode priser, så læs mere her 

1 Comment

  • Elin Laila Larsen siger:

    Hej, jeg var inde hos en Nordsjø farveforhandler, for at se på årets farve Heartwood, som er rosa-brun i det. Men han havde ikke noget om det i brochurer, og anede intet om dette årets farve. Ved du hvad farvekoden er til Heartwood maling?
    Mvh Laila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *