YPPERLIGE HAY

Er du også en af de mange tusinder, der har et lille crush på designvirksomheden HAY? Så bliver du meget glad for denne nyhed. HAY er nemlig gået i samarbejde med IKEA.

Pressen blev mødt med en kæmpe banner … Kunne de mon leve op til navnet “YPPERLIG”?

METTE & ROLF HAY

Første gang jeg mødte Rolf Hay var i 2005. Jeg var lige blevet chefredaktør for Bolig Magasinet. Rolf havde været i gang med sit møbelfirma i tre år og det var ikke til at komme udenom den rebelske møbelproducent og designer. Det første møde blev til en flot baggrundsartikel om den sprælske og søde iværksætter (skrevet af journalist Mette Noppenau). I starten var HAY udelukkende møbeldesign. Men det skulle snart vise sig, at HAY havde meget mere at byde på. Nemlig accessories. Og i bedste HAY stil var det Mette Hay, den bedste og mest innovative der tog sig af den slags. Mette står for mig, som noget af det mest ypperlige. Hun er helt fabelagtig dygtig, hendes sans for farver og detaljer er tæt på genial. Og så bliver jeg nødt til at nævne, at hun er noget af det varmeste, blideste og smukkeste jeg har mødt. Ja, jeg har et girl crush 🙂

Rolf og Mette Hay. Smukkere bliver det næppe.

KOLLEKTIONEN

YPPERLIG er en kollektion af basisprodukter. De har kombineret materialer, farver og produktionstenikker. Den nutidige, og alligevel tidsløse, kollektion er fuld af lækre basisprodukter, der er tilpasset moderne ønsker og behov. Kollektionen har alt fra sofaer, sofaborde, smukt spisebord og cool design spisebordsstole. På accessories delen finder du fx. lækre spejle, lamper og elegante tekstiler.

Spisebord i træ til 1.499 kr.

Mine yndlingsspisebordstole, der gerne må stå i mit sommerhus. Prisen er kun 495 kr.

Skævt og finurligt design af Piet Hein Eik.

Lækre og cool puder.

Læn dig trygt tilbage.

Bænk og skammel i et enkelt og funktionelt design.

POSEN

IKEA er jo kendt for deres blå pose, selv det hæderkronede designhus Balenciaga har kopieret den famøse pose. Efter en tur i Mettes hænder har den fået et nyt look, samme størrelse, samme materiale. Men nye elegante nuancer. Jeg er overbevist om, der bliver rift om dem.

Den nye IKEA pose sammen med den “gamle”. Jeg har valgt i en en smuk mørk aubergine.

En væg med HAYs IKEA poser i smukke toner.

Glæd dig til at se hele kollektionen, der kommer i IKEAs butikker i efteråret.

 

3 Comments

 • Iben siger:

  Tænk at jeg skulle finde IKEA posen fin! Men det blev den jo lige i bordeaux! Har aldrig købt en før, men den ryger da helt klart med hjem når den kommer i butikkerne. Tænk hvor meget farve kan gør – den virker jo helt stoflig i sit udtryk.

 • Ann-Therese siger:

  Er den støvede, lysegrønne lænestol også en del af kollektionen? Jeg finder ikke den på IKEAs side om Ypperlig.

  • Louise Dorph Louise Dorph siger:

   Kære Ann-Therese
   Den er ikke i butikken endnu. Men kommer i løbet af efteråret 🙂
   De bedste hilsner
   Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *