skip to Main Content

10 DRØMMEKJOLER TIL SOMMERFERIEN

I næste uge går jeg på sommerferie og jeg glæder mig til at tage til Tisvilde. Jeg skal på stranden, gå ture, slentre i den søde lille by, holde sommerfester og spise is  – masser af is. Alle oplevelser kræver sin kjole. Og her er mit bud på dem, der meget gerne må lande i min kuffert.

1. Kjolen fra Zimmermann er fin til både strand og fest 2.Ultra feminin kjole fra Zara til 200 kr.3. Strandklar i kjole fra H&M 4. Sommersød med bare skuldre, kjole fra H&M  5. Pieszak-kjole med markblomster.
6.Isabel Marant, Étoile kjolen må gerne komme hjem til mig 7. Kjole fra mit yndlingskjolekoncept Réalisation par  8.Smuk bindekjole fra Ganni 9. Ih jeg ville gerne have denne kjole fra Baum Und Pferdgarten, den findes også i en lidt kortere version 10. Jeg er vild med denne Valentino kjole (psst … den er på udsalg)
Dette indlæg har en kommentar
  1. Kære Louise
    Linket til den smukke kjole fra Realisation par virker ikke.
    Jeg ville ellers rigtig gerne vide prisen.

    Ha en skøn sommer

    Kh Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top