skip to Main Content

8 tips til at indrette med farver

Indret med farver

Fik du ikke set indslaget i morges på TV2 hvor jeg viste hvordan du kan få flere farver ind i dit hjem. Så se med her og få samtidig 8 tips til at indrette samt en forhandlerliste over de viste produkter.

1. Brug tekstiler med pangfarver. Marrokanske tæpper i nomade uld er det nye it-tæppe. Det er slut med de bare kolde trægulve – fyld dine gulve med bløde, glade, farvestrålende tæpper

2. Skift dine grå puder ud med farvestrålende tekstiler, alt behøver ikke matche, leg med mønstre og overflader, bruge dem som kunst i sofaen

3. Kan du ikke overskue at male og tapetsere vægge. Så lav en flot kunstvæg, bland gerne postkort, børnetegninger, collager, plakater og grafik i et stort miks. Det har en flot effekt at hænge dem fra gulv til loft

4. Glas (gerne farvet) og messing er det nye musthave i år. Jeg må desværre skuffe dig med at den store kobbertrend er på vej væk – lidt ærgerligt hvis du lige har investeret i en masse i materialet. Men altså, skal du være med på noderne, er det messing. Gerne mikset med glas i

de fire årstider

Billederne er fra de fire årstiders butik – se mere på deres shop: http://defireaarstider-shop.dk/

5. Maling er gaven til alle os der elsker at indrette og ofte skifter stil. Giv dine møbler nye farver, husk at slib og grunde inden, for et smukkere resultat. Du kan også forkæle dig selv og dit Ikea-glasbord http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/80303442/ med en fin kunstglasplade fra Kamma-Pedersen http://kamman-pedersen.dk/produkt-kategori/glas-fliser/ (som jeg viser i indslaget), så du med sikkerhed har en helt personlig stil i din stue.

6. Glas og messing er det nye musthave i år. Jeg må desværre skuffe dig med at den store kobbertrend er på vej væk – lidt ærgerligt hvis du lige har investeret i en masse i materialet. Men altså, skal du være med på noderne, er det messing. Skal det være ekstra cool, er det farvet glas du skal gå efter. Her kan du med glæde finde glasvaser og figurer hos din lokale marskandiser – skynd dig inden han opdager de er det helt store hit.

7.-8. De to nemme løsninger.

Er du ikke klar til de helt store forvandlinger, er der to gode nemme løsninger til at få farver ind i indretningen.

1. Det begynder at bugne med kulørte blomster, fyld dit hjem op med de duftende forårsbebudere. Jeg kan godt li at købe enkelte blomster og sætte dem rundt omkring – buketter er flotte. Men der er noget fint ved at give hver blomst plads så den kan stråle smukt alene eller sammen med et par stykker.

2. Du har med sikkerhed nogle flotte bøger i din reol. Find nogle der matcher i smukke farver og udstil dem som en del af indretningen .

Priser:

Glasplader der passer til Ikeabord kan bestilles fra Kamman-Pedersen , 1699 kr. Limited edt. på 15 stk. af hvert design.
Ikeabord 369 kr.
Gulvtæpper i uld fra De Fire Årstider 2500 kr.
Original tegninger fra Kamman & Pedersen, priser fra 1.000 kr. inkl. Ramme
Fotokunst Frederikke Heiberg uden ramme “Corner Bush” plakat 30×40 cm, 275 kr.
Puder fra Broste Copenhagen fra 148 kr. Uden fyld
Pude med småblomster, vaser fra De Fire Årstider 299 kr. Med fyld
Glaslanterne, spejlstager, glas lågkrukke med messinglåg, alt fra AYTM
Lampe fra Broste Copenhagen 1327 kr.
Toilettasker pr. Stk. 499 kr. De Fire Årstider
Amatyst plade 499 kr. Rund vase med messinglåg 999 kr. De Fire Årstider
Blå glasvase 499 kr. De Fire Årstider
Lys gul vase 299 kr. De Fire Årstider
Gul glas lysestage 129 kr. De Fire Årstider
Lilla glaslysestage 199 kr. De Fire Årstider

Forhandlere:

Kamman-Pedersen, link til glasplader – http://kamman-pedersen.dk/produkt-kategori/glas-fliser/ 
link til originalkunst – http://kamman-pedersen.dk/produkt-kategori/originaler/

AYTM – http://aytm.dk

De Fire Årstider. De sender ud. http://defireaarstider-shop.dk/#

Frederikke Heiberg – http://kamman-pedersen.dk/produkt-kategori/foto/

Broste Copenhagenhttp://www.brostecopenhagen.com

Ikea, http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/80303442/

Go' Morgen Danmark

Sjov og hyggelig morgen på Hovedbanegården – dejligt at få godt med hjælp af verdens bedste Go’morgen Danmark-team. Billedet er lånt af Gotv2’s Instagram.

 

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top