BOTANIK FAVORIT – blide toner til dit hjem

Leder du efter kunsttryk, som passer til et enkelt og stilrent nordisk hjem, så er det Pernille Folcarellis poetiske blomsterbilleder du skal gå efter – hendes print er i hvertfald på min top ti favoritliste.

Så poetisk og eventyrligt kan dit hjem blive

Trænger du til en roligt hjem. hvor der stadig er plads til kunst på væggene, så kan jeg kun anbefale dig, at kigge forbi hos Pernille Folcarelli. Jeg har selv print hængene i mit køkken og på badeværelset og jeg får altid en god følelse af ro i sjælen, når jeg kigger på de to print jeg har.

Der er mange ting på dette billede. Alligevel er der en fantastisk ro. Lige min stil … ‘A simple mess’, kunne man sige, som det brand jeg forlod for et år siden. Jeg elsker den stil 🙂

Her kan du se de fine print tættere på. Er du ikke til lige netop de farver, så er der mange flere botaniske kunstprint på hendes hjemmeside 🙂

Strå der svajer i vinden

Et drømmende eventyr

Det fineste farvemiks

SE MERE OM PERNILLE FOLCARELLI HER 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *