skip to Main Content

Botanik i boligen

BOTANIK I BOLIGEN_HOVED

Blomster og planter er endelig tilbage i indretningen – heldigvis. Jeg elsker nemlig at tage naturen med indenfor. En af mine store inspirationskilder er blomsterbutikken De Fire Årstider, der ligger i Lyngby og i Charlottenlund tæt på København. De har den bedste evne til at lave de fineste stilleben, hvor de mikser tekstiler, keramik, glas og planter. Måske kommer du ikke lige forbi butikken, så derfor har jeg taget lidt billeder, så du også kan lade dig inspirere af deres grønne og frodige stil.

botanik i boligen_billedopslag

1. Småblomstret // 2. Fuglemotiv  // 3. Storblomstret // 4. Lyserødt

Miks dine tekstiler og nips med keramik og grønne planter. Vil du gerne have unikke puder, kan du finde det fineste libertystof hos www.citystoffer.dk.

botanik i boligen_billedopslag2
Hvem siger, at dit køkkengrej skal gemmes væk? Tag lågerne af skabene, fyld hylderne og lad dit smukkeste keramik få lov til at stråle i din stue. Kombiner med botanik og vær med på tidens hotte trend.

shopopslag_blomster2
5. Kunst af Pernille Folcarelli // 6. Vase fra Stilleben // 7. Rustikskål fra Notre dame // 8. Glasvase fra Ilva

Det fine transparente glas og det tunge keramik klæder hinanden, så sæt det endelig sammen i fine oaser. Tilsæt et miks mellem tynde grene og lidt tungere grønne planter.

shop_opslag3

9. Vase fra Ilva med struktur // 10. Glasvase fra Ilva // 11. Keramikfad fra Kähler // 12. Duftlys fra Skandinavisk ‘Skov’ // 13. Pyntepude med blomster fra Ilva

Buketter er kommet for at blive. Jeg elsker selv de buketter, der ligner, at de er hentet direkte i grøftekanten. Har du ikke mulighed for at have friske afklippede blomster så skab looket med puder med blomstermotiv.

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top