skip to Main Content

BREAKING – jeg slipper A Simple Mess

Ja, det er sandt. Mine mange ture til Viborg er slut. Nu skal jeg lege med flere og jeg glæder mig, som et lille barn. Læs mere her …

Husk! Jeg vil meget gerne anbefale dit produkt, hvis det er et jeg selv holder af ☺ husk også, at jeg har stor succes med konkurrencer både på bloggen og på min instagram.

Jeg har længe haft en drøm om at have mere frihed til at blogge, skabe unika kunst, designe for andre og til at udvikle på nye koncepter for forskellige firmaer og butikskæder. Derfor overlader jeg trygt A Simple Mess i F&H’s hænder og takker af for et sjovt og dejligt samarbejde i Viborg. Jeg var med til at bygge et smukt designbrand op, nu slipper jeg min lille baby og glæder mig til at starte nye spændende projekter op.

Så mange hatte havde jeg på hos A Simple Mess – Designer, Brandmanager, PR-dame, tekstforfatter , projektleder og stylist på alle katalogerne og SOME ansvarlig
Jeg elsker at være en fri fugl så jeg føler mig let og glad og parat til at lege med alle jer derude ☺

HVAD LAVEDE JEG EGENTLIG PÅ A SIMPLE MESS?

Jeg lavede alle kollektioner, moodboards og farvekoder. Jeg tegnede selv mønstre til tekstiler og notesbøger. Jeg designede det meste af kollektionen, ved at arbejde i ler og tegne for at skabe de former og produkter jeg ville frem til. Til slut satte jeg mål på, noterede pantone-farver og valgte glasurer. Derefter tog en dygtig indkøber over og jeg godkendte i processen til produktet var, som det skulle være.

Jeg stylede alle billeder til katalog (se kataloget her) og pressebilleder. Tog mig af alt pressearbejde, pressearrangementer, udlån til presse samt pressemeddelelser. Jeg har stået for alt SOME eg har i øvrigt også skrevet alle produkttekster i kataloget og på webshoppen.

Alt sammen noget jeg elsker at lave og som jeg drømmer om at lave mere af for mig selv og for andre brands.

Vil du lege sammen med mig så skriv eller ring endelig på 31599500 eller mail louise@louisedorph.dk

HER ER LIDT AF MINE DESIGNS FOR A SIMPLE MESS

Små yndige tasker og punge – der er mange i denne kollektion, hvis du kan li’ stilen
Sommer i sofaen
Søde sommerpuder i eget design
Vase i eget design, smuk og ikonisk i stuen
Oversize taske til vasketøj, dyner når man skal sove hos vennerne. Fylder ingenting når den er pakket sammen. Mønstret er små blomstret og farven er lavendel.
Små fugle i keramik
Vase i et miks af glas og keramik
Enkle og stilrene lysestager
Ringholder til dine smykker
Notesbøger i eget små blomstret print
Påskepynt i metal, søde ophænh på forårsgrene
Metal opslagstavle med “guld” magnter og grøn keramikvase

Du kan shoppe A Simple Mess her 

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top