skip to Main Content

DARLING! WOULD YOU LIKE A CUP OF TEA?

Jeg elsker alt, der smager af overklasse-britisk-dekadent-luksus-stil. Jeg har set The Crown på Netflix igen og igen og i øjeblikket hører jeg Jane Austens “Sense and sensibility” på lydbog.

Sæt fra Rörstrand hos Royaldesign.dk

Jeg ved ikke om min svaghed for det britiske stammer fra jeg var barn. Min bonusfar i en periode af mit liv, var britisk og jeg husker ham tydeligt, tage en rolig stund med sin “nice cup of tea” hvor han rørte mælken og sukkeret ud i teen, imens han stille sagde “well, well, well”, som var det et ritual, der skulle gennemføres inden teen skulle nydes.

For mig, skal der altid mælk i sort te. Sådan var det i mit barndomshjem og det sidder stadig fast. Dog skal der ikke mælk i hvis der er citron i, det fungerer ikke så godt sammen.

Te, skal ikke bare drikkes af kedelige, ligegyldige krus. Nææ, det skal serveres med ynde. Her er et lille bud på søde kopper til din te.

Alle kopper kan du finde hos Royaldesign.dk 1.Krus fra Mateus, 184,- 2. Krus fra Mateus, 184,- 3. Krus fra Rörstrand, 175,- 4. Krus fra Villeroy & Boch, 140,- 5. Krus fra Littala, 167,- 6. Morgenkop og Underkop fra Gustarvsberg,  744,- 7. Kaffekop fra Seletti, 180,-

Alle kopper kan du finde hos Royaldesign.dk 1. Espressokop fra Rörstrand, 239,-  2. Krus fra Broste Copenhagen, 74,- 3. Krus fra Villeroy & Boch, 180,- 4.  Krus fra Le Cruset, 150,- 5. Krus Med Håndtag fra Broste Copenhagen, 67,- 6. Espressokop fra Lene Bjerre, 146,- 7. Tekop & Underkop fra Royal Copenhagen, 599,-

Jeg har selv lavet en tekande til 248 kr. Den kan du shoppe her

Sød A Simple Mess tekande til din “afternoontea”
Så er der serveret …

TIP: Et lille hurtigt te-tip: Tag et lille bundt frisk mynte og hæld kogende vand over, så får du den lækreste, friske, sunde te.

te-hygge

 

Dette indlæg har en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top