skip to Main Content

Designer Naja Munthe

Naja Munthe portræt

“Jeg accepterer, at der kommer ridser i lakken”

Kom indenfor i designer Naja Munthes hjem og se hvilke webkøb, som hun drømmer om lige nu.

Designer Naja Munthe har en helt særlig evne til at skabe luksuriøse udtryk på den casual og skødesløse måde. Det ses både i hendes smukke tøj fra hendes eget brand MUNTHE og i hendes evne til at indrette sin to etagers butik i hjertet af København. Her er hendes sans for æstetik gennemført til punkt og prikke, og det samme gælder i hendes eget hjem.. selvom der gerne må være lidt ridser i lakken.

Hvordan vil du beskrive din indretningsstil?
Min indretningsstil er præget af, at jeg har en stor æstetisk sans – jeg er miljøskadet af alle mine år med at arbejde med visuelle udtryk. Jeg kan lide, at mit hjem er smukt for mig, og at jeg har indrettet mig med ting, som jeg bliver glad af at kigge på. Når det er sagt, er mit hjem også et almindeligt hjem, hvor to drenge sætter sit præg og begrænsninger på forfinetheden. Jeg går ikke i baglås, hvis de kommer til at sidde i sofaen med sko på, jeg accepterer, at der kommer ridser i lakken, og at der formentlig gemmer sig en gammel rosin et sted i mit langhårede rya tæppe.
NajaMunthes_hjem
Hvad er dit bedste indretningstip?
Tænk dig om – man kommer langt med simpelthen at overveje, hvad man vil. Sæt barren lidt højt og tænk udansk. Tag chancer med hjertet og køb det du virkelig falder for – i sidste ende er det, der gør størst indtryk på folk, at du har hjerterum og varme i dit hjem.

Nævn 5 ønske webkøb til dit hjem
1) Beam Kitchen by Tom Dixon.

2) Eilersen Sofa Cocoon
Eilersens “Cocoon” sofa er en eksklusiv flyder, der indbyder til afslapning og stadig ser skøn ud.

3) Vico Magistretti Bord Lampe
Jeg er vild med denne bordlampe, som er designet af Vico Magistretti. Den er stilet og enkel, men alligevel oser den af luksus.

4) Craig Hanna. Amerikansk maler
Den amerikanske kunstner H. Craig Hanna er én af mine yndlings malere, som jeg har fulgt i mange år. Jeg elsker hans smukke portrætter som dette.

5) Patricia Urquiola. Crinoline Chair.
Jeg ønsker mig denne stol, som Patricia Urquiola har designet. Den ville se smuk ud på min terrasse, da den bådeer enkel men også ornamenteret.

Munthe_indlæg
1.  Beam Kitchen by Tom Dixon // 2. Eilersen Sofa Cocoon // 3. Vico Magistretti Bord Lampe // 4. Craig Hanna. Amerikansk maler // 5. Patricia Urquiola. Crinoline Chair

Portrættetfoto af Naja: Fotograf Franne Voigt. Billeder fra Najas hjem: Fotograf Morten Koldby

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top