skip to Main Content

Det smukke rod

A SIMPLE MESS

Jeg har brugt det seneste år på at skabe min første kollektion for mit helt eget interiør brand; A SIMPLE MESS, hvor jeg, som navnet antyder, hylder det simple og det smukke rod – det rod som afspejler det levede liv, hvor der er plads til leg, dimser og ukrudt i vaserne på middagsbordet.

ASM_2

”Jeg holder af at komme i hjem med hyggerod, hvor man kan mærke de mennesker, der bor der – det er den slags rod, der giver et hjem varme og personlighed.”

ASM_3

Måske ved du allerede at jeg er stylist og har en indædt passion for at dekorere og skabe smukke omgivelser. Med den baggrund har jeg sammensat en kollektion, hvor de naturlige materialer og det unikke håndværk er i fokus. Stort set alt interiøret er lavet i hånden uden brug af kunstige materialer.

Derudover indeholder kollektionen flere unikaer, der kun er produceret i meget få eksemplarer.

A SIMPLE MESS præsenterer et kreativt og feminint interiørunivers bestående af mine egne tegninger og egne design samt af håndplukkede elementer fra hele verden – alt sammen inspireret af det rod jeg elsker.

ASM

HVA HAR JEG EGENTLIG LAVET FØR A SIMPLE MESS?

Du kender mig måske fra Go’morgen Danmark på TV2, hvor jeg er fast ekspert i boligindretning. Jeg har tidligere været chefredaktør på Bolig Magasinet og har desuden været vært og indrettet boliger i tv-programmet ”Hjælp mit hus skal sælges” på TV3.

A SIMPLE MESS er i øvrigt gået online, jeg håber du forelsker dig en lille, bitte, smule http://www.asimplemess.dk

Dette indlæg har 2 kommentarer
 1. Hej søde Louise,
  Jeg blev “forelsket” i lørdags til LIV live:) Tak for fantastisk inspiration og så vil jeg benytte din fine notesbog til mine egne “tips” om alt det jeg holder af.
  Mange hilsner
  en anden Louise:)

  1. Hvor er du sød <3 har lige opdaget din besked ... jeg glemmer at kigge ind i kommentar feltet. Det må jeg altså lige få styr på. Men tak for dine søde ord og jeg håber din notesbog bliver fyldt godt op med tips om det du holder af 🙂
   Kærlig hilsen
   Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top