skip to Main Content

DU HAR DET JEG MANGLER – og omvendt

Måske er det dig jeg savner og måske leder du efter en som mig? Kunne du tænke dig, at teame op med mig og udvikle en forretning?

Skal vi lege? Jeg kan skabe produkter og meget mere. Men har brug for en der kan sætte system og skabe en forretning

HVAD HANDLER DET OM?

Jeg er typen med mange jern i ilden. Jeg designer, blogger, indretter, laver samarbejder på kryds og tværs og meget, meget mere. Du er vild med at lave business, du er struktureret (meget vigtigt, jeg er det stik modsatte), du er målrettet, du er glad og ekstrovert og du kan se ideen med at sætte en produktiv og kreativ person sammen med en som dig. Målet er et dynamisk team, hvor mine kompentencer og mit kæmpe netværk bliver omsat til en god forrentning for os begge.

Lidt fra min Instagram

Du har det jeg mangler og omvendt. Jeg har ideerne, de kreative hænder, kontoret og showroomet (i København). Du er den, der kan strukturere det hele og omsætte det til en god forretning.

Skriv til mig, hvis du ser dig selv i et team med mig, på louise@louisedorph.dk Emne: TEAM Tidsfrist… 30.10.2019

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top