skip to Main Content

DUFTER HER IKKE LIDT AF …?

Se her hvordan du gør den kolde vinter ekstra varm og velduftende – og ja, det er lidt frækt

I går var jeg ude at drikke en kop kaffe med en veninde. Jeg fortalte hende at jeg var på jagt efter en neglelak, men da vi var i Vedbæk anede jeg ikke helt, hvor jeg skulle finde sådan nogle. Det viste sig, at der lå et parfumeri med de mest vidunderlige dufte og skønhedsprodukter.  Da jeg jo er tidligere skønhedsredaktør og makeup artist bliver jeg altid draget af det univers. Så jeg faldt helt i svime over hvor mange lækre produkter de havde. Dog må jeg indrømme, at der hvor jeg stoppede mest op var ved et duftlys “Oh Mon Dieu” (ja, man er vel lidt boliginteresseret). Først var det på grund af udtrykket, der er ingen tvivl om hvad der lægges op til her, en varm, velduftende vinteraften med den man elsker – eller noget. Duften er blød, støvet og forførende – jeg måtte fluks have et af dem med hjem. Måske bliver det en venindegave, måske beholder jeg det selv…

Ikke desto mindre har jeg været inde at støve lidt rundt inde på L’Objet shop og jeg er faldet over de mest dekadente duftlys. Det ene af dem er en skildpadde, jeg siger ikke mere – men se det her 

Er du vild med 69-duften Oh Mon Dieu-duften fra L’Objet kan du finde den her  eller besøge Anabé i Vedbæk.

Så skal lyset bare tændes …

BUTIKKEN

Butikken jeg besøgte hedder Anabé og ligger i Vedbæk nord for København, de har argentur på en masse vidunderlige produkter, som du kan købe i hele landet. Se mere til dem her

Jeg fik duften med hjem i en smuk pose. Der er noget lækkert over at købe produkter, der bliver pakket fint ind i silkepapir og leveret elegant over disken
Oh mon dieu … jeg siger ikke mere 🙂

 

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top