skip to Main Content

ELEGANCE I SPISESTUEN – det drømmer jeg om

Hvis jeg havde en spisestue, så ved jeg udemærket godt hvordan den skulle se ud. Den må gerne være en del af et slot og møblerne, de skulle komme fra GUBI

Jeg ved ikke om du er med mig på denne her. Men åhhh, jeg synes dette set up er smukt. Jeg er vild med alt på dette billede fra GUBI. 

JEG DRØMMER OM …

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg drømmer om at kunne bo i et smukt hus, som jeg kunne indrette helt i min egen stil. Men sådan er det ikke, jeg bor i en lille fremleje lejlighed, hvor jeg ikke kan udleve mine drømme (skal snart flytte derfra). Så jeg nøjes med at lukke øjnene og drømme om at vinde i LOTTO og en dag stå med muligheden. Jeg ved lige præcis hvordan inderetningen skal se ud – og spisestuen, den er fuld af sommerens blomster og lækre møbler fra GUBI

Glas er det nye keramik, så hvis du skal være med på tendenserne, så er det glas i alle mulige og umulige former og farver. Find dem som loppefund eller som her fra Broste Copenhagen
Der skal naturligvis kunst på vægge. Et miks mellem klassiske værker og moderne kunst passer perfekt til min drømme spisestue. Her er det også fra GUBI
Jeg er vild med lave mad og jeg elsker at dække bord. Mine gæster skal ha serveret et smukt måltid og skønne vine i glas fra Broste Copenhagen
Marcel Gascoin står bag designet af den kendte ‘ C-Chair Dining Chair’fra GUBI.  Stolen var designet helt tilbage  i 1947, men den passer så smukt til tidens tendenser. Det smukke og gennemførte håndværk er en gave midt alt det skrammel man kan købe nu om dage.
Et lille tip, hvis du ikke vil skrifte blomster hele tiden er tørrede blomster det nye sort. Og smukke ser de da ud i den stilrene vase fra Broste Copenhagen
Dette indlæg har en kommentar
  1. Meget smukt og stilrent 🙂
    Og som min gamle farmor altid sagde: “Drømme er gode, blot man ved det er drømme.”
    Men selvfølgelig hvis du vandt i lotto, så……………..
    Hvis jeg vandt ville jeg også give hele gården en omgang.
    Tak for det smukke kig og en dejlig dag til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top