skip to Main Content

EN SØD GAVEIDE

Måske har du børn, der tegner meget. Måske kan du godt lide at tegne selv. Måske kan du bare godt lide at skifte dine billeder løbende ud, så der hele tiden er nye spændende udtryk på din væg. Hvis du er en af dem, så er her en rigtig sød gaveide.

De geniale rammer er i høj kvalitet og skabt til at kunne sprede glæde og kreativitet i mange år.

Ram’n laver rammer, ikke bare almindelige skifterammer. Men rammer, der har et smart system, der gør, at børn selv kan sætte nye billeder i, så de hele tiden kan skifte deres “kunst” ud. Rammen kan dreje, uden at du skal skrue nye skruer i væggen eller slå flere søm i væggen. Så uanset om du får en fin tegning der er vandret eller lodret i motivet, så kan du (eller dine børn eller børnebørn) nemt lige skubbe tegningen på plads. Jeg overvejer selv at lave en væg med fotos, tegninger, sjove postkort og grafik. Måske kunne det være en god gaveide? 🙂

Kunst, sjove postkort eller børnetegninger. Det tager 10 sekunder at skifte billedet ud og børnene elsker når deres værker får værdi og bliver taget godt i mod

RAM’N er en billederamme i massivt træ i prisvindende dansk design, hvor du kan indramme en børnetegning, illustration, foto etc. på 2 sekunder. Der kan være plads til 50 kunstværker, inden RAM’N skal tømmes.

Den bliver produceret på et dansk møbelsnedkeri, og den unikke indermekanisme bliver lavet på et beskyttet værksted også i Danmark. Den sørger for at RAM’N kan dreje 360, som den eneste på markedet. Så kan barnet selv sætte dets tegning i, og så kan den også hænge på skrå vægge.

Hvis du sætter illustrationer i, kan du hurtigt lave en ny udstilling og så er de fine illustrationer gemt indeni imens, og bliver ikke beskadiget.

Køb de fine rammer her 

 

Dette indlæg har en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top