skip to Main Content

EN STJERNE I STUEN

Jeg kan ikke få lamper nok, ikke kun fordi, de kan give indretningen et personligt look med deres udtryksfulde design. Men også fordi lys er så vigtigt for vores velbefindende. Derfor, gå aldrig ned på lamper – specielt ikke som disse,, hvor der er kælet for detaljerne

Lampeserien består af en pendel, en bord- og en væglampe. Lampen er fremstillet af metal, og mundblæst glas med en sort metalfod på bord- og gulvlampen. 
Rasmus Larsson gør det igen. Designeren, som du måske kender fra en række boligprogrammer, har altid været stærk på sit lampedesign og i dette forår kommer der endnu et serie fra fra den iderige designer. Det er det danske designbrand Watt a Lamp, der står bag det skønne samarbejde og jeg så gerne de skønne væglamper over mit køkkenbord. Jeg vil helst have dem i messing, som du ser nederst i indlægget. NØJ, hvor er de pæne 🙂 Det en superflot serie, som består både af bordlampe, gulvlampe, pendlen og væglampe. De har, som altid, når det er Larsson, som står bag, et skønt miks af materialer, glas, messing og marmor.

Damn Fashionista udtrykker præcist indretningstrenden lige nu, men stadig med et udtryk, som de fleste kan forholde sig til. Det er en mainstream-lampe med et eksklusivt udtryk – og det er netop det, der gør den til noget særligt.” Rasmus Larsson, ejer og chefdesigner, Design by Us

Væglampe (diam. 15 cm) 1.695 kr.
Pendel (diam. 15 cm) 1.490 kr.
 

WATT A LAMP-HVA-FOR-NOGET?

Watt a Lamp er et dansk designbrand, som beskriver sig selv, som taknemmelige for, at den skotske ingeniør James Watt (1736-1819) var med til at bane vejen for det industrielle gennembrud i det 19. århundrede, der bl.a. gjorde opfindelsen af kunstig lys mulig.

Watt a Lamp er født af fascinationen af lys og en nørdet dedikation til teknologi, formgivning og kvalitet. Vi tror på, at formsprog og fortælling er medskabere af den vedvarende glæde, man får af sine yndlingsobjekter. Watt a Lamp tager som nyt dansk design brand afsæt i 25 års akkumuleret erfaring i branchen og skyder sig ind i en tidsalder, hvor selv ikke James Watt kunne have forudset udviklingen. Den udvikling glæder vi os til at være med til at forme. Vores ambition er nemlig at skabe lamper, der holder lyset længe efter det er tændt. Lamper, der er skabt med omhu, omtanke og den klare idé. Lamper der har øje for den skæve detalje, den sanselige dimension og den nye teknologi. Lamper der er funktionelle, kunstneriske og elskelige.

Det danske lampebrand  ‘Watt a Lamps’ stærke samarbejde med det danske designbrand ‘Design by Us’ affødte den succesfulde serie  ‘Damn Fashionista’- en serie lamper fremstillet af messing, facetslebet glas og marmor.
Serien kommer nu i røgfarvet glas og sortlakeret metal, hvilket giver den endnu mere karakter ‘Damn Fashionista-serien’ passer perfekt til tidens trang til voluminøse dramaer og maksimalisme i indretningen. Brug den på en baggrund af mørke farver og tunge tekstiler eller brug den som en stærk kontrast til den minimalistiske skandinaviske stil. 

Pendel (diam. 15 cm) 1.490 kr. Bordlampe (diam. 15 cm) 1.625 kr. Væglampe (diam. 15 cm) 1.695 kr.

SE MERE TIL LAMPERNE HER 

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top