skip to Main Content

FÅ ET SMUKT JULEHJEM FOR FÅ PENGE

Jeg elsker jul. Det er så hyggelig, smuk og kærlig en tid. I dag har jeg været på julemarked på Bernstorff Slot og spist mig mæt i æbleskiver og drukket varm glögg. På min egen webshop holder jeg selv julemarked og du kan lige nu købe smuk håndlavet julepynt til halv pris.

1. Juleophæng  2, stort, flot metalophæng i guldlook,3  Stjerneophæng  4. Keramiknisse 5, lysestage 6 Keramik fyrfadsstage 7. Søde hjerteophæng 8 Kæmpe dekofad i smukt look 9 “sølvjuletræ” 10 Flotte hjerter i tre størrelser 11. Yndig fugleophæng 12. Håndmalet julekugler 13. Keramik juleophæng 3 stk. 14. Lysfad 
Elegant lysfad 
Sød pynt, stjerneophæng hjerteophæng, engleophæng
Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top