skip to Main Content

FEMININE FORNEMMELSER – en hyldest til Helle

For mange år siden arbejde jeg sammen med en kvinde fra Nordjylland, allerede fra første øjekast, fornemmede jeg,  at hun havde sans for detaljer og at hendes stil var noget man bare måtte følge med på og kopierede i smug. Måske kender du hende også – eller i hvert fald hendes smykker ANNI LU 

Du kan følge Helle på instagram her 

Helle Vestergaard Poulsen hedder kvinden bag de ultra populære smykker og der er ingen tvivl, Helle er et af mine store forbilleder. Hun startede i det små med selv at sidde og lave armbånd og stille og roligt fik hun bygget sit smukke univers op. Og i dag er det ganske få, der ikke ved hvad ANNI LU er. Hatten af for det og tak til os andre, der helt uden at smugkigge, kan købe os til Helles elegante stil.

Instagram; Du kan følge ANNI LU her 

NAVNET ER FULD AF KÆRLIGHED

Men hvorfor kalde firmaet for ANNI LU når hun selv hedder Helle? Det er der en helt elskelig årsag til. Helle mistede sin kære mor Anni til kræften og samtidig blev hun mor til yndige lille Luella. En sød blanding af mormor og datter. Jeg elsker det. I det hele taget er Helle bare sådan en kvinde man kun kan beundre. Hun har en blidhed og sødme og samtidig, så er hun stærk og dygtig til at køre en business. Man behøver ikke vælte folk på sin vej for at komme frem og gøre det godt, det er Helle Vestergaard Poulsen et levende bevis på.

Dette indlæg har en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top