skip to Main Content

DEN FILM SKAL DU SE

Forleden aften var jeg så heldig, at blive inviteret til gallapremiere på Bohemian Rhapsody, en film om den legendariske Freddie Mercury og gruppen Queen. Jeg tog min søster under armen og vi gik derfra helt opløftet. Læs mere her …

klar til Bohemian Rhapsody med min smukke søster Jeanette

HVORFOR DU SKAL SE DEN?

Og hvad var det så, der gjorde den så god? Først og fremmest spillede Rami Malek helt exceptionel godt. Jeg er stadig lidt i tvivl om han ikke ER Freddie Mercury. Han spillede koket og følsom og han bragede igennem, som den superstjerne Queen forsangeren var. Jeg vil gerne indrømme, at jeg aldrig har været til Queen. men jeg vil samtidig også gerne indrømme, at jeg aldrig har givet gruppen en reel chance. Jeg har da siddet i 10. klasse i kantinen og spillet smart, mens ‘Radio Gaga’ drønede ud af højtalerne og jeg har stået på stadion og skrålet til ‘We Are The Champions’ med et rørstrømsk indre. Men derfra til at dyrke gruppen har jeg aldrig. Jeg aner ikke helt hvorfor, for efter nogle timer med dem (eller det der lignede, MEGET) i biografen så er jeg helt klart klar til meget mere. Så jeg kan kun sige, at hvis du overvejer ikke at se den, fordi Queen ikke er dig, så er det en dårlig ide. Filmen er god og jeg vil næsten lægge hovedet på blokken over, at du går derfra med en stor lyst til at opleve en Queen-live koncert på Wembley sammen 100.000 andre 80’er klædte briter. Det er i øvrigt den perfekte parfilm, så afsted med dig, sammen med veninden eller kæresten.

Rami Malek som den legendariske Freddie Mercery i Bohemian Rhapsody.

Premiere 1. november 2018

DET SKAL DU OGSÅ SE. KLIK HER

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top