skip to Main Content

FØR & EFTER – se hvor lækkert mit soveværelse er blevet

For tre år siden flyttede jeg ind i min lejlighed. Det er en fremleje, hvilket har gjort, at jeg ikke rigtig har orket at gøre mig rigtig umage med at indrette den.

Men det er dumt ikke at gøre sig umage med sin rede. Derfor er der gået forårsforkælelse og ny indretning i mit hjem. I denne weekend startede jeg med soveværelset, hvor jeg fik en helt splinterny luksusseng fra Auping (jeg sover SÅ godt i den). Se her i filmen, hvordan jeg gik fra et rodet, slidt og ligegyldigt soveværelse til et lækkert soverum i friske forårsfarver fra Dyrup, nye sengeborde (også fra Auping) og en seng jeg endelig sover godt i.

Mit seng lå på gulvet og det blev mere et pulterkammer end et smukt soveværelse – sådan er det ikke mere

SE HELE PROCESSEN HER I FILMEN

Jeg elsker min nye, smukke seng! SE HER, HVILKEN SENG FRA AUPING JEG VALGTE 

 

Dette indlæg har 2 kommentarer
  1. Käre Louise
    Tillykke med dit nye sovevärelse og tillykke med dit nye liv😉 elsker at fölge dig og synes du er knald dygtig til det du gär og gör. 🤗🎀👌k. Lone

    1. Kære Lone Tak, hvor er du sød! Det gør mig mere glad end du aner 🙂 Tak, tak, tak :)De bedste hilsner Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top