skip to Main Content

GARDEROBE GLÆDE

Du kender det måske. Du går ikke med halvdelen af dit tøj og selvom det er rent, har det hængt så længe, at der er opstået en lidt tung duft i klædeskabet.

Det kan du faktisk undgå ved at hænge L:a Bruket’s velduftende tags sammen med dine kjoler. Jeg skal klart købe nogle, ikke bare til garderoben, men også på badeværelset. Faktisk har jeg overvejet en til min bil, men ved ikke om det er lidt for Wunderbaum agtigt


De elegante tags er udviklet til at give en ekstraordinær duftoplevelse der, hvor du hænger dem – på dørhåndtag, i garderoben eller på håndklædeholderen på badeværelset.

Du kender sikkert L:a Bruket fra deres lækre håndsæber. Men ved du, at  L:a Bruket har sine rødder solidt plantet på den svenske vestkyst? Ingredienserne i L:a Brukets sortiment er alle naturlige, og firmaet arbejder med medicinske planter, æteriske olier og vegetabilske råvarer.

L:a Bruket får sine ingredienser fra både hav og land, og de stræber efter, at råvarer og produkter er så økologiske og miljøvenlige som muligt.

De duftende tags finde i tre varianter/farver med duftene Hinoki, Tabac og Black Oak og koster 129 kr. stk

De er også kendt for deres lækre duftlys og skønne sæber L:a Bruket Scented candle med grapefrugt 399 kr.

De kan købes her  eller ring her 26279294

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top