DET GODE KOMMER TIL DEN DER VENTER

– og jeg har virkelig ventet længe. Nu sker det så, lige midt i København. 1400 kvm. fordelt på tre etager – og åhh, hvor jeg glæder mig til at udvide min garderobe med Uniqlo strik

1.Enkle bukser 2.Shoppingnet 3.Top med sødt print 4. Strik i støvet rosa

Hvad er det så der sker? Jo, det skal jeg sige dig. Det er UNIQLO, der åbner deres første butik i Danmark. Det japanske tøjmærke er, efter min mening, geniale til basis produkter. Deres design er enkel, funktionel med stilrene detaljer og priserne er overkommelige.

Jeg glæder mig, som et lille barn til at shoppe løs

Fakta om UNIQLO:

Beklædning der kommer fra de japanske værdier bestående af enkelthed, kvalitet og lang levetid. LifeWear er designet til at være af tiden og til tiden, og er fremstillet med så moderne elegance, at det bliver byggestenene for hver enkelte persons stil. En perfekt skjorte, der altid bliver gjort endnu mere perfekt. Det enkleste design der gemmer de mest gennemtænkte og moderne detaljer. Det bedste i pasform og materiale, lavet til at være overkommelig og tilgængelig for alle. LifeWear er tøj, der konstant er nyskabende, hvilket giver mere varme, mere lethed, bedre design og bedre komfort til folks liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *