skip to Main Content

Godt nytår

NYTÅR
1. Salat bestik fra Ferm Living // 2. Alfi termkande // 3. Lakrids fra Johan Bülow // 4. Essie neglelak // 5. Lysestage Georg Jensen// 6. Moët & Chandon Champagne // 7. Lysestage fra Tom Dixon // 8. Pude fra H&M // 9. Cocktailglas fra Holmegaard // 10. Pumps fra Christian Louboutin

Dette indlæg har 5 kommentarer
 1. Så lækkert louise. Kan se vi har samme smag :), men personlig ville jeg ikke handle med deluxlife som du linker til og det undre mig at du støtter dem da du ellers har en så lækker smag.

  Vi har handlet med dem og vis du ser deres trustpilot er de jo total ligeglade med deres forbrugere. De vil bare have penge og er kolde i røven med os der handler hos dem.

  Godt nytår

  1. Kære Trine 🙂 Jeg kan forstå, jeg har linket til noget I er et par stykker der ikke er helt vilde med. Vil du fortælle mig hvilken produkt det er? Godt I holder øje og fortæller mig om det, så jeg kan gøre noget ved det.
   De bedste hilsner
   Louise

 2. Føljer dig trofast. Men really. Anbefale en webshop med en så elendig trustpilot?

  Måske lidt forkert billed at sende.

  1. Jeg er måske lidt blank, men jeg ved ikke helt hvad du referere til. Vil du fortælle mig hvilken shop? Så kan jeg gøre noget ved det 🙂 Tak for kommentaren. Bedste hilsner Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top