skip to Main Content

GØR LIVET LIDT LÆKRE – START PÅ BADEVÆRELSET

Vækkeuret har lige kimet dig ind hovedet, du står træt ud af sengen, trisser ud på badeværelset og det første der møder dig er det her syn. Et smukt, roligt indrettet baderum, med bløde, tunge håndklæder. Er det en god start? Ja, det ville det være for mig.

Du kan gøre meget med maling, nye spejle og nye tekstiler.

Jo, jo Louise, den er god med dig. Men jeg har altså ikke 300.000 kr. til et splinternyt badeværelse. Men det skal du jo heller ikke brug. Du skal egentlig bare male væggene i en flot, dyb nuance, hænge nogle væglamper i messing op (kan findes som genbrug) og finde nogle lidt sjove spejle på et loppemarked. Og ikke mindst, du skal bruge din gamle slidte og forvaskede håndklæder som pudseklude og investere i nogle nye. De her er fra Georg Jensen Damask og jeg lover dig, at englene vil synge, når du stiger ud af badet og skal tørre din krop med dem

Tekstiler kan gøre en kæmpe forskel i indretningen – også på badeværelset. Her der det fra Georg Jensen Damask.

En anden lille ting, der kan gøre dit morgenritual endnu bedre er at huske, at du altså godt må stille en lille vase med blomster. Hvem siger det kun er stuen, der skal pyntes og gøres hyggelig. Så afsted med dig. Ud i genbrugsbutikkerne, ind i farvehandleren og giv dig selv en tjeneste, at købe nye bløde håndklæder. Jeg er sikker på du fortjener dem.

Det er de små detaljer, der gør dit badeværelse hyggeligt, blomster, bløde tekstiler og en varm, rolig nuance på væggen.
Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top