skip to Main Content

GULVTÆPPER I SÆSONENS FINESTE FARVER

I efteråret er der fuld fart på farverne, der skal integreres mere og mere i hjemmet. Den brændte burgundy og den varme palmegrønne er sæsonens hotteste farver – både når de bruges hver for sig, og når farverne smukt komplementerer hinanden.

Jeg er vild med de dybe, brændte nuancer.

Jeg har forelsket mig i Pappelinas elegante og praktiske plasttæpper, der  fås i mange forskellige mønstre og størrelser. De passer til alle huset rum, lige fra den lange gang, det store køkkenalrum, til det lille badeværelse eller til børneværelset, hvor de er oplagte, da de er slidstærke og derfor tåler en masse leg på gulvet.

Selv om tæpperne er af plast, føles de komfortable og bløde at gå på. Bonus er, at du kan vaske tæpperne med en klud eller endda komme dem i vaskemaskinen ved 30 grader.

Find din favorit blandt de mange mønstre og forskellige farver. Vælg mellem mange størrelser fra 60 cm og helt op til 4,5 meter lange.

1. Ants gulvtæppe i Rose Taupe/Vanilla, 70 x 180 cm, 1.000 DKK 2. Mono gulvmåtte i Dark Green/Jade, 60 x 85 cm, 650 DKK 3. Mono gulvtæppe i Zinfandel/Rose Taupe, 180 x 220 cm, 4.250 DKK 4. Rex gulvtæppe i Fossil Grey/Vanilla, 70 x 160 cm, 925 DKK 5. Koi gulvtæppe i Jade, 70 x 270 cm, 1.475 DKK
Flotte grafiske mønstre

 

Lang løber til fx. den laaaaaange entré.
Lækker kvalitet og smukke nuancer.

Du kan finde den nærmeste forhandler på Pappelinas lækre tæpper her 

 

 

 

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top