skip to Main Content

NU HAR JEG IKKE KUN JIMMY PÅ FØDDERNE

Jeg har en svaghed for Jimmy Choo.  Du kender måske mærket fra “Sex And The City hvor Carrie sværger til de smukke sko. Det samme gjorde Prinsesse Diana, der ofte var at se i smukke rober og glamourøse fra den malaysisk fødte designer. Nu er der en ny duft i butikkerne, der er ligeså elegant som et par yndige sommerstilletter

Mine ynglings Choo-stilletter, den nye skønne duft og en plaid fra Alton & Heim i en lækker næsten candyfloss agtig lyserød. Plaiden findes her 

Jeg har selv to par stilletter og jeg elsker dem. Det er som der kommer mere glimmer på alt hvad jeg rører ved, når jeg hopper i dem. Desværre her jeg ikke råd til flere par. Men dem jeg allerede har er også så klassiske, at de sagtens kan gå til alt fra et par fløjlsbukser til en guldkjole.

‘Floral’ kan købes hos Matas, stormagasiner og udvalgte parfumerier

Nu har selvsamme brand lavet den skønneste sommerduft ‘Floral’ og den lever bestemtop til duften, som er lige mig. Duften er med topnoter af bergamot, nektarin og mandarin. Hjertenoterne er; den vidunderlige magnoliablomst, ærteblomst og abrikosblomst og til slut er basenoterne, som er ambroxan, den forførende musk og til slut med et strejf er lyse træsorter.

Dufte er jo en større videnskab og ligesom, der findes mesterkokke. Findes der også parfumeskabere, som har en helt speciel udvikle næse og fornemmelse for de dufte vi andre går med. ‘Floral’ by Jimmy Choo skabt af Louise Turner, er allerede blevet en af mine yndlingsdufte, da den med sin søde magnoliablomst og musk både har noget elegant og forførende over sig. Den duft kan du roligt tage på til sommerens fester og måske hvis du skal på en date med en du drømmer om.

Jimmy Choo ‘Floral’ fåes i 40 ml. 380 kr. og 60 ml. 550 kr.

PRØV OGSÅ DENNE DUFT 

 

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top