skip to Main Content

HONEY I’M HOME

Det er så dejligt, at se når dygtige, kreative folk får gode ideer, som de starter op fra bunden og derefter vokser sig store og verdenskendte. Sådan nogle er danske Ferm Living. Nu har de lanceret en ny AW-kollektion med navnet THE HOME. Men de byder på meget mere nyt og spændende, som fx nyt showroom i midten af hovedstaden.

Er du bange for at bruge farver? Så se lige her hvor smukt og roligt det kan gøres.

THE HOME er navnet på Ferm Livings nye Autumn/Winter ’17-kollektion, men også begyndelsen på et ny kapitel. Deres nye showroom i hjertet af København, som de har indrettet i en klassisk, gammel lejlighed på den centrale beliggenhed Amagertorv vil give dig muligheden for ikke bare at se, men føle, hvad et godt hjem betyder for den danske designvirksomhed.

Fantastisk view igennem stuerne.

Ferm Living siger “I THE HOME får du en fornemmelse af, hvordan vores mange designs – fra møbler og belysning til tekstiler – spiller sammen for at skabe en varm atmosfære, hvor du får lyst til at blive hængende. Du kan sætte dig ned ved morgenmadsbordet, bladre gennem vores stak af magasiner, mærke duften fra gryderne i køkkenet sprede sig eller lægge dig på sengen for et øjebliks dagdrømmeri. Vores hjem er et spejl af, hvem vi er som person; THE HOME er spejlingen af, hvem vi er som designfirma med produkter til alle aspekterne af din hverdag.”

Skab liv og skønhed med dit dekorative køkkenværktøj.
Smukt arbejdsværelse til fordybelse og tanker.
Hvis du ikke er til tunge farver på væggene, kan du skabe hygge med møbler i varme nuancer.

Se den smukke inspirationsfilm her

VIL DU SE MERE INSPIRATION KLIK HER 

 

 

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top