skip to Main Content

HVA’ MED AT BRUGE FERIEN PÅ INDRETNING?

Holder du efterårsferie? Så frister det måske, at gøre din stue vinterklar. Se mine 12 favoritkøb, tapeter der gør en forskel og tips til nogle smukke oaser, der giver indretningen sjæl.

ALT FRA A SIMPLE MESS 1. Giv dit hjem en dyb smuk tone på væggen og hæng en smuk vægdekoration op 2. Sæt små, søde, små vaser på det bord og pynt dem med de få sensommerblomster, der er tilbage i haven 3. Når du skal lave en oase, så tænk i forskellige højder og materialer 4. Jeg har altid friske blomster, husk at skifte vand jævnligt og lad dem stå køligt om natten, så holder de længere tid.

 

FAVORITKØB

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg selv har designet kollektionen og været ude i den store verden for finde smukke sager til A Simple Mess. Derfor er det naturligvis også det, der er mest af i mit eget hjem. Her er 12 af mine favoritter lige nu.

TAPET GØR EN KÆMPE FORSKEL

Skal du lave en hurtig, flot og tydelig forandring, så vil jeg klart anbefale dig at sætte tapet op. Det kan være på en enkel væg eller i hele stuen. Er det et meget voldsomt og dominerende tapet, synes jeg det er pænest at nøjes med en enkel væg. Tag eventuelt en farvetone fra tapetet og mal resten af stuen i den nuance. Alle tapeterne her er fra Mandrup Poulsen 

Vil du se flere fantastiske tapeter skal du kigge her
Dette indlæg har en kommentar
  1. Kære Louise
    Jeg sidder og nyder din inspiration af indretning, det er genudsendelse, men det er lige meget, dine ideer og råd er super gode.
    Jeg har et spørgsmål, jeg bor i et lille gl. Hus, med en lille stue, hvilken ide har du til farve i stuen, vi har hvid, er det hvid vi skal gå med?

    Super dejligt at følge dig, du er virkelig dygtig.
    Hilsen fra Charlotte Juhl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top