skip to Main Content

HVERDAGSMAD PÅ ROYAL MANERER

I går var en hel almindelig dag med en helt almindelig aften. Jeg og mine børn skulle spise aftensmad, som man jo gør – men i stedet for at gøre det vi plejer, så dækkede vi vores hverdag op på den fine måde.

Middagen var ikke speciel fin. Men med pynt af skovsyre, grillede grøntsager og nye kartofler så kom det til at ligne et helt luksus måltid.
Servietter fra A Simple Mess. Stel fra Royal Copenhagen.
Smørret er rørt med blandede friske krydderurter fra haven, lidt hvidløg og drysset med skovsyre.
Bestik fra Bitz
Spidskålen er smurt i olie, grillet og saltet bagefter.
Salaten er resten af spidskålen, edamamebønner, babyspinatblade, æbleeddike,, oliven olie, salt og citron
Det er sjovt, det der med at grille, for på en eller anden måde er det blevet en mandeting. Men hjemme hos os er der ingen mand, så her er det mig der griller på den store Weber gasgrill, mig der laver bålet i sommerhuset og mig der tænder op i brændeovnen. Heldigvis så elsker jeg det, så det er helt ok, at der ikke er en mand, der synes han er meget bedre til det der med ild, end jeg er.
Spidskålen bliver lækker sprød på grillen.
Det er kun mig, der får vin – de andre må vente nogle år endnu.

 

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top