skip to Main Content

Inspiration til en hyggelig weekend

Pandekagelagkage fra foodblogging

I dag kommer mine dejlige børn retur efter en uge hos deres søde far. Se her hvordan de skal forkæles

Jeg indrømmer, de er savnet de to søde mennesker. Jeg glæder mig som et lille barn, til de kommer hjem til mig. Jeg går total mor-amok hver gang og begynder altid nogle dage inden at tænke på, hvad vi skal lege, lave af mad og opleve.

unger
Det er efterhånden et ret gammelt billede, men jeg elsker bare de to troldeunger med morgenhår og gavtyvesmil.

Jeg har jo lige startet et nyt interiør brand (http://www.asimplemess.dk ) op, og det kræver i den grad sine arbejdstimer, og denne uge har ikke været en undtagelse. Faktisk har det været en forfærdelig travl uge, og jeg trænger så meget til fordybelse og til at høre, hvordan de går rundt og har det.

Billede 2
Her er noget af det jeg overvejer at bruge min weekend på
– http://www.pandurohobby.dk/Inspirations/DmpInspirations/27/85813-Lige-i-ojet 

Kreativitet skaber samtaler

Jeg oplever tit, at når vi laver noget kreativt eller f.eks. går en lang tur, så dukker de bedste samtaler op. Derfor har jeg lagt en lille plan, hvor vi skal lege med Hobby Clay.

Jeg vil gerne selv se, om jeg kan finde på nogle sjove figurer til min vindueskarm, og hvis det lykkes, kan det være, jeg vover at ”udstille” dem på min instagram 🙂

Clay
Her er et eksempel fra Panduro
http://www.pandurohobby.dk/Catalogue/50-Skab-dekorer/5030-Ler/503010-Hobbyclay/1/041008-Hobby-Clay-classic-hvid-1kg

Den nemme forkælelse

Jeg har også fundet den perfekte efterårsdessert, nemlig denne lækre pandelagkage. Den kan man sagtens lave sammen med børn, og jeg er sikker på, den både smager himmelsk og også er god til at starte nogle gode samtaler, mens lagene gør den højere og højere. Uhmmm … Du kan se den nemme opskrift hos foodbogging.dk

http://foodblogging.dk/pandekagelagkage-med-citroncreme-og-blaabaer/3474

foodblogging
Jeg skal med sikkerhed have det største stykke af denne pandelagkage fundet hos foodblogging.dk 

Fredag skal vi grille på min terrasse (den er overdækket). Det bliver uanset, om de lover orkan eller snestorm. Jeg har nemlig fået det lækreste Mash-agtige-kød i gave af en god ven. Så vi skal lege rovdyr og spise store bøffer, og mon ikke de lokker mig til at finde noget Vild Med Dans eller Versus på computeren (jeg har ikke tv). Tror de ender med en kysse-tale-time out ind imellem, og det er også okay. Jeg kysser dem bare, når de sover 🙂

terrasse
Billedet er fra Bolig Magasinet og er min terrasse – http://boligmagasinet.dk/udeliv/saadan-skaber-du-en-hyggelig-stemning-paa-terrassen

God kommende weekend – skriv endelig i kommentarsporet hvis du har andre ideer til en hygge-krea-weekend – jeg elsker at få inspiration.

Dette indlæg har 2 kommentarer
  1. Vi har samlet sten i sommerferien, som vi skal male. Bla til Snehvide og de 7 dværge. Også skal vi dryppe stearin – skal forsøge, at dryppe stearin i udstiksforme (dem vi bla bruger til brunkager). 🍁🍂
    Og HVIS vi får tid og det regner, så skal vi lave bagedysten ❤️
    Vi må bestemt prøve hobby glay. Men umiddelbart er det udsolgt, både på nettet og invores lokale panduro..
    Rigtig god fornøjelse med jeres krea weekend 🍀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top