skip to Main Content

JEG ØNSKER ENDNU FLERE KYS PÅ VALENTINSDAG

Jeg er en ret forkælet kvinde når det gælder kys og kærlighed. Jeg skal virkelig ikke klage. Alligevel sker der noget, når den 14. februar nærmer sig. Kan du nikke genkendende til det … ?

Sammen med HAM ❤

Jeg bliver irriterende forventningsfuld. Mon han gør noget ekstra? Det eneste jeg kan forvente med de høje forventninger er, at jeg bliver skuffet og det er virkelig dumt. Specielt fordi den kærlighed jeg allerede får, rækker rigeligt til flere års “forbrug”. Alligevel så sniger der sig en lille krævende forkælet pige ind i mig, hvor der hele tiden popper krav op, om at han skal gøre dagen til noget ganske særligt. Jeg ved han ikke er til at give buketter. Men hvad finder han så på? Inviterer han mig ud at spise? Står han håbløst, romantisk tidligt op og serverer morgenmad på en smuk dekoreret bakke med alverdens lækkerier? Ligger der små kærlighedsbreve i min håndtaske, som jeg, uhhh, pludselig opdager i løbet af dagen?

Solnedgang i Tisvilde. Børnene laver hjerter på stranden. Det er også kærlighed.

NEJ…

Det eneste jeg kan svare til det hele er “NEJ”. Intet af mine pladderromatiske forventninger bliver indfriet. Ikke en eneste, faktisk. Han er nemlig på forretningsrejse lige netop den dag. Dagen, der åbenbart er den eneste, hvor man rigtig kan vise sin kærlighed. Når man tænker over det er det jo et helt vildt underligt koncept – så det vil jeg lade være med, altså at tænke over dagen. I stedet for vil jeg glæde mig over, at jeg lige netop i år, kan lægge forventningerne fra mig og juble over, at han hver eneste dag viser mig den største kærlighed, også når jeg er kropumulig. Han rummer hele pakken, fire børn, børnebørn og for det ikke skulle være nok, så fyldte jeg også en hund i kurven. Det er dæleme kærlighed. Hver dag og forhåbentlig for altid. TAK ❤

Fra en gåtur, hvor vi gik hånd i hånd dukkede denne sky op. Ooookay, bare kald mig håbløs romantisk 🙂
Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top