skip to Main Content

Julen starter hos Royal Copenhagen

A FASHIONABLE CHRISTMAS 

Bliv inspireret af Royal Copenhagens juleborde

Forleden var jeg og den samlede livsstilspresse inviteret til åbningen af Royal Copenhagens smukke juletradition, nemlig ‘Årets juleborde’.
Jeg kom som altid i den vildeste julestemning. Faktisk var mange af bordene ikke så “julet”, som de normalt er, men det ændrede ikke på, at julestemningen begyndte at strømme igennem mig. Royal Copenhagen har kaldt årets tema for “A Fashionable Christmas”, hvor alle bordene er dekoreret af kendte modedesignere. Jeg vil klart anbefale dig at stikke snuden ind på Amager Torv, hvor Royal Copenhagens flagskibsbutik ligger.

Jeg skal selv derind igen i eftermiddag med mine børn, hvor vi også skal ind på Hotel D’Angleterre og drikke en kop kakao og et varmt glas hvid gløgg til mig. Jo jo, julen er i den grad i gang hos mig.

eventyrlige-ole-yde
Eventyrlige og festlige Ole Yde

baum-und-pferdgarten-skaeve-og-finurlige-julebord
Baum und Pferdgarten skæve og finurlige julebord

jeg-elsker-cecilie-bahnsens-personlige-arbejds-julerum
Jeg elsker Cecilie Bahnsens personlige arbejds-julerum

charlotte-eskildsen-fra-designers-remix-i-pink
Dygtige Charlotte Eskildsen fra Designers Remix  i pink

leyla-piedayesh-fra-lala-berlin
1001 nat hos Leyla Piedayesh fra Lala Berlin

minimalistiske-mark-tan
Minimalistiske og elegante Mark Tan

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top